Wij van cd&v Zele zijn overtuigd dat de toekomst niet onzeker is, maar wel vol kansen en mogelijkheden.

Wij doen hier dan graag een oproep aan alle lokale democratische partijen voor een Politiek met hoofdletter P.  Dat is een Politiek in een sfeer van respect, een Politiek gebaseerd op feiten en gebaseerd op redelijkheid, niet een Politiek op basis van emotie of populisme. Samen wordt het zoveel gemakkelijker om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

En voor wie er aan zou twijfelen:

Wij blijven volop #fieropzele, wij blijven #ikbenvoor

Onze sociale media

Nieuws

Resultaat jaarrekening valt positiever uit dan verwacht

Op de gemeenteraad van 10 juli 2023 heeft Gemeente Zele de jaarrekening voor het jaar 2022 vastgesteld. Tot groot genoegen blijkt het resultaat beter uit te vallen dan aanvankelijk verwacht.

Nieuw netwerkmoment bij kansenplatform

Een inspirerende bijeenkomst was het in buurthuis ZIAC, een warme ontmoetingsplaats in Zele. Dit keer stond het programma opnieuw boordevol interessante onderwerpen die bijdragen aan ons kansenbeleid.

Opnieuw nieuwe laadpaal voor elektrische wagens in de Bosstraat

De gemeente Zele krijgt opnieuw een nieuwe laadpaal voor elektrische auto's in de Bosstraat. Dit is onderdeel van een groot project van de Vlaamse overheid om meer laadpalen op straat te plaatsen. De laadpaal zal worden beheerd door Engie, een groot energiebedrijf.

Onze mensen