Wij van cd&v Zele zijn overtuigd dat de toekomst niet onzeker is, maar wel vol kansen en mogelijkheden.

Wij doen hier dan graag een oproep aan alle lokale democratische partijen voor een Politiek met hoofdletter P.  Dat is een Politiek in een sfeer van respect, een Politiek gebaseerd op feiten en gebaseerd op redelijkheid, niet een Politiek op basis van emotie of populisme. Samen wordt het zoveel gemakkelijker om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

En voor wie er aan zou twijfelen:

Wij blijven volop #fieropzele, wij blijven #ikbenvoor

Onze sociale media

Nieuws

Minister vergunt heraanleg Markt

De Vlaamse minister van Omgeving verklaarde het beroep tegen de eerder afgeleverde vergunning voor de heraanleg van de Markt ongegrond. Zij levert hiermee de definitieve vergunning af.

Uitbreiding laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat er opnieuw een extra uitbreiding van de laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen aankomt.

Zo zetten we een belangrijke stap vooruit op het gebied van duurzaamheid. Dit initiatief, een samenwerkingsverband tussen de gemeente en Engie, zal het aantal laadpunten in Zele aanzienlijk verhogen en daarmee de overgang naar elektrisch en hybride rijden verder ondersteunen.

Subsidie voor steriliseren en chippen huiskatten verlicht financiële last voor baasjes

De Vlaamse overheid heeft de sterilisatie en het chippen van huiskatten verplicht om de overpopulatie en de zwerfkattenproblematiek aan te pakken. Zele herinnert haar inwoners aan deze belangrijke wettelijke verplichting en benadrukt dat ze sinds 2021 een subsidie geeft voor eigenaren die hun katten nog niet hebben laten chippen en steriliseren als ze dat doen bij één van de Zeelse dierenartsen. 

Onze mensen