Kathleen De Munck

Fractieleider, Bestuurslid

Goeiedag,

Ik ben Kathleen De Munck en sinds 2012 actief lid van de Zeelse CD&V-familie. Als gemeenteraadslid legde ik mij van bij de start toe op sociale thema’s en welzijn; een verlengstuk van mijn beroepsactiviteiten in de zorgsector en het engagement dat ik van thuis uit kreeg ingelepeld.
Zo slaagde ik er in om vanuit de toenmalige oppositie een regeling rond ‘parkeren voor zorgverstrekkers’ te realiseren. Een voorstel dat unaniem werd goedgekeurd door de gemeenteraad. Daar ben ik nog steeds fier op.

Ook binnen de huidige legislatuur maak ik deel uit van de Zeelse gemeenteraad en dat als fractieleider van het CD&V-topteam. Een enthousiaste ploeg die alles op alles zet om het verschil te maken voor de toekomst van onze gemeente. Een toekomstproject waar ik graag verder wil aan meebouwen.

Buiten de politiek engageer ik me in een aantal socio-culturele verenigingen. Je vindt me er vaak achter de schermen, bij de organisatie van activiteiten en initiatieven.  Daarnaast maak ik deel uit van enkele bestuursorganen, gelinkt aan de welzijnssector. Mijn focus ligt daarbij voornamelijk op de algemene werking en organisatie, met een kritische blik maar ook heel veel vertrouwen in wat mensen samen kunnen. Dat is wat me drijft: bruggen bouwen, verbinding creëren en samen als team sterker worden.

Beroepshalve ben ik regiomanager bij Familiezorg Oost-Vlaanderen, een dienst voor thuiszorg. Genieten doe ik van sterke koffie, een goed boek of een feestje met vrienden.