Guido Geerinck

Bestuurslid

Hallo! Ik ben Guido Geerinck, gepensioneerd maar verre van inactief. Mijn leven is een boeiende mix van kunst, geschiedenis, en reizen, steeds met het doel om de verbanden tussen alle facetten van het menselijk bestaan te verkennen. Mijn interesses nemen me mee op avonturen waarbij elke ontdekking een nieuw verhaal vertelt.

Kunst en geschiedenis zijn niet alleen mijn passies, ze zijn ook vensters op de wereld die ons omringt. Ik reis niet alleen om nieuwe plaatsen te zien, maar om de diepe, onderlinge samenhang van onze wereld te begrijpen. En ja, bij deze vergaderingen en ontmoetingen hoort vaak een bourgondisch element – ik ben tenslotte niet ongevoelig voor een goede maaltijd of een fijn glas wijn tijdens de besprekingen.

Mijn leven kent ook enkele opmerkelijke anekdotes. Zo was ik de eerste gewetensbezwaarde uit Zele, iets wat mijn leven en mijn keuzes diepgaand heeft beïnvloed. Volgens lokale verhalen ben ik al drie keer dood geweest, inclusief een hartstilstand tijdens een operatie, wat ik natuurlijk kan weerleggen aangezien ik hier vandaag dit verhaal vertel. Ik heb zelfs al eens geslapen in hetzelfde bed waar ooit president Clinton verbleef! Mijn levensmotto, "Winnaars zijn verliezers die niet opgeven," weerspiegelt mijn doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid. Elke dag biedt een nieuwe kans om te leren, te ontdekken en te genieten.