Zwevegem

Welkom bij cd&v Zwevegem, de lokale afdeling die haar hart verloren heeft aan Zwevegem. Als middelgrote, maar hechte gemeente in het hart van West-Vlaanderen kennen we onze inwoners door en door. Door onze lokale verankering en nauwe samenwerking met de vele verenigingen en middenveldorganisaties, zijn we ervan overtuigd dat we Zwevegem nog sterker kunnen maken. Met onze schepenen, raadsleden en militanten zetten we ons dagelijks in voor een leefbaar en warm Zwevegem, waar elke stem telt. Kom gerust langs op onze activiteiten en maak kennis met onze enthousiaste ploeg!

Onze sociale media

Onze mensen

Zwevegem nieuws

Het rustbankenplan voor Zwevegem is klaar: een kleine 400 plekjes om te verpozen!

Eén van  onze engagementen in het CD&V-verkiezingsprogramma was “Een rustbankenplan voor de gehele gemeente maken en zo in kaart brengen waar senioren, gezinnen, wandelaars en fietsers behoefte hebben aan een rustpunt om dan gericht in een project de investeringen te doen in banken die per uitstek ontmoetingsplekken zijn”.

Eerste steenlegging onderwijs- en vrijetijdscampus Kappaert.

In aanwezigheid van Vlaams volksvertegenwoordiger Loes Vandromme, tevens ook voorzitter OVSG, vond vanmiddag de eerste steenlegging plaats van de creatieve onderwijs- en vrijetijdscampus Kappaert in Zwevegem.

Sem Vanhessche legt eed af als CD&V-raadslid in Zwevegem.

In opvolging van Stefaan Bonte heeft Sem Vanhessche (leeftijd?) in de raadzitting op 26 februari 2024 de eed afgelegd om vanaf 1 maart te zetelen in de Gemeente - en OCMWraad van Zwevegem.

CD&V Zwevegem kalender

Europese, federale en regionale verkiezingen.

Vriendenfeest cd&v Zwevegem

Gemeenteraads-en provincieraads verkiezingen.

Verkiezingen 2024

Lees meer

Onze geledingen