Zwevegem nieuws

Eerste steenlegging onderwijs- en vrijetijdscampus Kappaert.

In aanwezigheid van Vlaams volksvertegenwoordiger Loes Vandromme, tevens ook voorzitter OVSG, vond vanmiddag de eerste steenlegging plaats van de creatieve onderwijs- en vrijetijdscampus Kappaert in Zwevegem.

Sem Vanhessche legt eed af als CD&V-raadslid in Zwevegem.

In opvolging van Stefaan Bonte heeft Sem Vanhessche (leeftijd?) in de raadzitting op 26 februari 2024 de eed afgelegd om vanaf 1 maart te zetelen in de Gemeente - en OCMWraad van Zwevegem.

Isabelle Degezelle en Raf Deprez steunen cd&v West-Vlaanderen.

De provinciale partijraad van cd&v West-Vlaanderen heeft afgelopen zaterdag de volledige lijsten voor de verkiezingen van 9 juni goedgekeurd. Onze afdeling kan twee kandidaten afleveren voor de verkiezingen.

Sterrenregister én vermelding op het geboorteplekje voor stilgeboren kindjes.

Ouders die hun kindje in de zwangerschap verliezen, ongeacht de duur van de zwangerschap, kunnen voortaan hun sterrenkindje symbolisch registreren in Zwevegem. Als ouders dit wensen, kan de naam van hun sterrenkindje ook op de zuil bij het geboorteplekje komen.

Bedankt Stefaan!

Bedankt Stefaan voor je engagement in de gemeenteraadsfractie van cd&v. Wij respecteren en aanvaarden je persoonlijke beslissing. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in de toekomst nog verder fijn zullen samenwerken.