Welkom in Izegem, een bruisende stad met een rijke (industriële) geschiedenis en een bloeiend verenigingsleven. Hier in Izegem zetten we we ons met cd&v in voor een sterke en verbonden gemeenschap, waar iedereen meetelt. Als cd&v Izegem willen we blijven bouwen aan onze stad en zorgen voor een veilige, groene en aangename omgeving om in te wonen en te werken.

Met schepen Ann Van Essche aan het roer van onze partij, werken we hard aan het verbeteren van onze stad. Wil jij ook mee bouwen aan onze stad? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek hoe jij je steentje kan bijdragen aan een beter Izegem!

Onze sociale media

Nieuws van Izegem

Dries en Ann versterken de West-Vlaamse lijst van cd&v

Vandaag maakte cd&v West-Vlaanderen de volledige lijst voor de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni bekend. Vanuit Izegem versterken ook schepen Ann Van Essche en gemeenteraadsvoorzitter Dries Dehaudt de West-Vlaamse ploeg van cd&v.  

Een geslaagde evaluatie voor Izegems Armoedebeleidsplan

Sinds 2 jaar zet Izegem gecoördineerd in op het terugdringen van armoede met een ambitieus armoedebeleidsplan. Na twee jaar implementatie is het tijd om de meest opvallende resultaten te delen.

Doe mee aan de zwerfvuilactie van Stad Izegem

Elk jaar organiseert de stad een grote zwerfvuilactie. Zo'n 150 vrijwilligers komen dan samen om zwerfvuil op te ruimen in een bepaald gebied. De zwerfvuilactie vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 maart 2024 van 9 tot 12 uur. Dit jaar nemen we samen de buurten Izegem Centrum, Izegem Centrum West en Izegem Centrum Oost onder handen. 

Onze mensen