Nieuw belastingverdrag met Nederland zorgt voor duidelijkheid en rechtszekerheid

Minister van Financiën Vincent Van Peteghem en de Nederlandse Staatssecretaris Fiscaliteit Marnix Van Rij ondertekenden vandaag, in de marge van het Nederlandse staatsbezoek aan ons land, een nieuw belastingverdrag tussen België en Nederland. Namens Vlaanderen ondertekende Vlaams minister van Financiën Matthias Diependaele.

Taskforce SALKturbo

Taskforce SALKturbo krijgt 32 miljoen euro voor 11 projecten: hier gaat het geld naartoe.

Wonen in Limburg

Vanaf 1 juli 2023 zal in de 42 Limburgse gemeenten één en dezelfde woonmaatschappij actief zijn. Op een personeelsevent voor de 375 medewerkers werd de naam van de nieuwe woonmaatschappij onthuld. Deze luidt “Wonen in Limburg”. Tevens stelt de toekomstige woonmaatschappij er haar missie, visie en waarden voor.

Limburg krijgt één grote sociale huisvestingsmaatschappij

Persbericht 6 september 2021.

Sociaal wonen: Limburg kiest voor 1 woonactor met een sterke centrale organisatie en een decentrale en toegankelijke dienstverlening.

Dankjewel Lode Ceyssens

Een heel grote dankjewel voor Lode.

€1,5MIO investering voor HospiSmart

Hospilim: Limburgse zorginstellingen wisselen straks supersnel gegevens uit.

Nieuwjaarsreceptie CD&V Limburg

Graag nodigen wij u alle Limburgse leden van CD&V uit voor onze Limburgse nieuwjaarsreceptie op maandag 20 januari in de foyer van Thor Central Genk.

Gelukkig nieuwjaar 2020

CD&V Limburg wenst iedereen een Gelukkig, Gezond & Geborgen Nieuwjaar!

1.806 bijkomende plaatsen in 9 scholen in Limburg

De volgende 3 jaar komen er 1.806 plaatsen bij in 9 secundaire scholen in Limburg. Daarvoor wordt 12,3 miljoen euro geïnvesteerd. Dat heeft de Vlaamse Regering op initiatief van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits beslist. De voorbije jaren werd vooral in extra plaatsen in het basisonderwijs geïnvesteerd. Nu is er door de groei van het leerlingenaantal in het secundair onderwijs een inhaalbeweging schoolcapaciteit nodig.

Limburgse Kick-Off - Verkiezingen 2019

Jij beleeft mee het startschot van de Limburgse campagne en bepaalt mee het verkiezingsprogramma!