Het ABC van CD&V Halle

WELKOM

CD&V Halle

Beste inwoner van Halle,
welkom op onze website.
Heb je een idee, een leuk voorstel, een fantastische suggestie, … aarzel niet om ons iets te laten weten.

#Hallewaarjethuisbent
#Buizingenwaarjethuisbent
#Lembeekwaarjethuisbent
#Essenbeekwaarjethuisbent

Onze sociale media

Nieuws uit Halle

Onze mensen

In de pers

Nieuwsblad | CD&V Halle lost drie nieuwe namen van kieslijst

Geertje Van Cuyck, Johan De Smet en Jonas De Leener zijn de volgende drie namen die CD&V Halle lost voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Editiepajot | CD&V HALLE onthult hun nummer twee en drie voor 2024 gemeenteraadsverkiezingen

CD&V Halle presenteert met trots de aanvulling van haar (wieler)ploeg voor de aankomende lokale verkiezingen, met Eunice Yahuma Baitoapala op de tweede plaats en Louis Van Dionant op de derde plaats. Net zoals lijsttrekker Pieter Busselot en lijstduwer Christophe Merckx kondigen Eunice en Louis hun kandidatuur voor de gemeenteraadsverkiezingen aan in hun oranje wielertruitjes. CD&V Halle presenteert zichzelf namelijk als een warme Vlaamse wielerploeg vol dynamiek en ambitie die tussen de Halse bevolking staat.

Persinfo | Christophe Merckx lijstduwer CD&V Halle

Na de bekendmaking van Pieter Busselot als kopman, is dit de tweede naam die CD&V Halle lanceert naar aanloop van de gemeentelijke verkiezingen in oktober 2024. “We willen als ploeg naar buiten komen, dicht bij en tussen de mensen. Senioren, toegankelijkheid, sociaal beleid zijn één van de belangrijke thema’s waar ik het verschil in wil maken. Senioren hebben al enorm veel ervaring opgebouwd en ook zij hebben een plaats in onze gemeenschap. Oud is te vaak out maar wat mij betreft is dit zeker niet het geval ,“ zegt Christophe Merckx lijstduwer CD&V Halle.

Ons programma - Het ABC

Lees meer