#Hallewaarjethuisbent

HET ABC van CD&V HALLE

In het hart van onze stad, vinden we plaats voor iedereen.
We bouwen aan een thuisstad die zich onderscheidt door zijn ambitieuze geest, bruisende energie en onmiskenbare charme. We willen van onze stad een plek maken van voortdurende groei en vernieuwing.

AMBITIEUS 

CD&V Halle is ambitieus. Zo willen we de deelgemeenten meer met elkaar verbinden en gaan we projecten aan op langere termijn. Dit zijn initiatieven die misschien gewaagd zijn, maar waarin traditie en innovatie hand in hand gaan.

BRUISEND

De stad moet een bruisende vitaliteit uitstralen die voelbaar is op elke hoek, op elk plein, in de levendige culturele gemeenschap, in de verenigingen, … Overdag willen we de drukte van het ondernemerschap en de lokale handel omarmen. ‘s Avonds komen de Halse straten tot leven met de vele horeca, diverse culturele activiteiten en rijke mix aan verenigingen.

CHARME

Onmiskenbaar is de charme van Halle. De kleine straatjes onthullen de historische stadskern en haar geheimen, de parken en de sfeervolle pleinen nodigen uit tot ontspannen wandelingen en gezellige ontmoetingen. We willen verder investeren in de natuur. Groen, water en de dieren die er leven, brengen rust. Dit alles draagt bij aan de unieke troeven die onze stad heeft.

Elk deel van de stad vertelt een verhaal.

KORTOM we willen een charmante en bruisende plek creëren
waar iedereen thuis is en waar ambitieuze plannen worden gesmeed voor de toekomst.

#Hallewaarjethuisbent
#Buizingenwaarjethuisbent
#Lembeekwaarjethuisbent
#Essenbeekwaarjethuisbent

Nieuws uit Halle