Zaventem

Cd&v Team Bart wil van Zaventem opnieuw een ambitieuze, bruisende en verbonden gemeente maken. Een samenleving waar mensen samen de handen uit de mouwen steken om onze gemeente nog mooier te maken. Wij geloven in wat mensen samen kunnen en in de kracht van gemeenschapsvorming. Propere en veilige straten, een vlotte mobiliteit, kwalitatieve dienstverlening, verstandig groen en met respect voor elkaar... daar gaan wij voor.

www.cdenvteambart.be

Nieuws

Hoe stemmen als Europese inwoner?

Niet-Belgische burgers van een lidstaat van de Europese Unie kunnen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/vlaanderen-kiest/stemrecht/registratie-stemrecht-niet-belgen

cd&v team Bart kiest voor lijsttrekker Bart Dewandeleer

Op haar nieuwjaarsreceptie zondag in Nossegem maakt cd&v Zaventem haar lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Opvallend is dat cd&v naar de kiezer trekt met de naam “cd&v team Bart”. Een bewuste keuze, want de partij zet volop in op haar eerste schepen en kopman Bart Dewandeleer. Team Bart lanceert ook een filmpje om haar boodschap kracht bij te zetten.

Zaventem beschermt open ruimte

Gemeente beschermt gebied van bijna acht voetbalvelden groot.

Onze mensen