cd&v team Bart kiest voor lijsttrekker Bart Dewandeleer

Publicatiedatum

Auteur

Pieter-Jan Crombez

Deel dit artikel

Op haar nieuwjaarsreceptie zondag in Nossegem maakt cd&v Zaventem haar lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Opvallend is dat cd&v naar de kiezer trekt met de naam “cd&v team Bart”. Een bewuste keuze, want de partij zet volop in op haar eerste schepen en kopman Bart Dewandeleer. Team Bart lanceert ook een filmpje om haar boodschap kracht bij te zetten.

hoofding_teambart.png

“In onze gemeente zijn de voorbije jaren zoveel mooie dingen gebeurd, en toch kan het nog véél beter. Zaventem verdient meer ambitie en net daarom wil ik straks graag burgemeester worden. Ik wil van Zaventem de leukste plek van Vlaanderen maken, met respect voor het verleden en een blik op een bruisende toekomst”, zegt Bart Dewandeleer.

“Met de naam cd&v team Bart willen wij een duidelijk statement maken”, zegt Lukas Schillebeeckx, fractie- en afdelingsvoorzitter van cd&v team Bart. “Wij zijn een groep van enthousiaste Zaventemnaren. Een deel van ons is lid van cd&v Zaventem, anderen zijn dat niet. Wel delen wij allemaal dezelfde passie voor onze gemeente en hetzelfde vertrouwen in onze teamleider Bart”.

“Wij doen ook een oproep aan Zaventemnaren die zich graag willen aansluiten bij ons team. Wij staan open voor frisse ideeën om het beste uit onze gemeente te halen. En wij gaan dat doen op onze manier. Met energie en inzet. Met actie en aanwezigheid. Met degelijkheid en duidelijkheid. Met moed en met menselijkheid”, vult Bart Dewandeleer aan.

Website: www.cdenvteambart.be

Nieuws

Hoe stemmen als Europese inwoner?

Niet-Belgische burgers van een lidstaat van de Europese Unie kunnen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/vlaanderen-kiest/stemrecht/registratie-stemrecht-niet-belgen

Zaventem beschermt open ruimte

Gemeente beschermt gebied van bijna acht voetbalvelden groot.

Zaventem zorgt voor senioren

Het seniorenrestaurant in WZC Trappeniers is opnieuw dagelijks open. Het is toegankelijk voor de bewoners van onze rusthuizen en serviceflats en alle Zaventemse 65+-ers. De seniorenuitstap naar Plopsaland
was een voltreffer! Vijfhonderd deelnemers maakten kennis met de geschiedenis van het park. Er was tijd om te genieten van het goede weer, de mooie parkomgeving en de babbels met dorpsgenoten bij de maaltijd.


“Ik doe nog graag een oproep naar vrijwillige chauffeurs voor onze mindermobielencentrale. Het is zo fijn dat onze minder mobiele medeburgers van her naar der kunnen gevoerd worden. Zo is Zaventem een warme gemeente”, zegt Hilde Van Craenenbroeck, schepen van Sociale Zaken.