Wervik-Geluwe

Als cd&v Wervik willen we blijven bouwen aan een stad waar het goed is om te wonen en te werken. Wervik is een stad met een rijke geschiedenis gelegen langs de blauwe ader 'de Leie'. We willen blijven investeren in veiligheid, meer groen, duurzame mobiliteit en betaalbare woningen.  We streven een warm en sociaal beleid na. Heb je vragen of wil je graag meewerken? Laat gerust van je horen!

Meer info: https://wervik.cdenv.be/

Onze mensen

Tom Durnez

Schepen van Financiën, Mobiliteit, Communicatie, ICT en digitale dienstverlening, Mondiaal beleid en Erediensten.

View Tom Durnez's profile

Yves Obin

Schepen van Lokale Handel en Ondernemen, Omgeving en Stadsvernieuwing, Wonen, Landbouw en Dierenwelzijn en Duurzaamheid.

View Yves Obin's profile

Nieuws van CD&V Wervik

Tom Durnez en Meinert Vanneste, de kandidaten voor Wervik en Geluwe op 9 juni 2024.

Op zaterdag 24 februari werden in Torhout de West-Vlaamse cd&v-lijsten voor de parlementsverkiezingen van 9 juni 2024 goed.   
Tom Durnez staat 12e plaats voor het Federaal Parlement.
Meinert Vanneste is 12e opvolger op de Vlaamse lijst.

Lijsttrekker CD&V Wervik - Geluwe Bercy Slegers

Bercy Slegers, lijsttrekker en kandidaat-burgemeester voor CD&V Wervik-Geluwe in oktober 2024. Op 13 oktober 2024 trekt CD&V Wervik-Geluwe met Bercy Slegers als lijsttrekker naar de kiezer voor de gemeenteraadsverkiezingen.

My Local Job, ook in Wervik

In Wervik is het goed leven en wonen maar ook werken. Stad Wervik wil daarom een helpende hand bieden in de zoektocht naar lokaal werk of lokale werknemers. In deze tijden, waar kandidaten al schaars zijn, is het een kwestie om maximaal de kandidaten tot bij de werkgever te krijgen. 

"Als stad willen we alle mogelijke drempels wegwerken zodat kandidaat en werkgever, dadelijk in een gesprek, elkaar beter kunnen leren kennen en verdere afspraken kunnen maken." Dit doen we door in te zetten op de laagdrempelig app "My local Job" dat zegt Schepen van Economie Yves Obin (CD&V)