Tessenderlo-Ham

Een nieuwe fusie-partij in een nieuwe fusiegemeente: cd&v Tessenderlo-Ham!  Samen willen we vorm geven aan een sterke, warme en bruisende gemeente.

Er werd door beide gemeentebesturen samen een visienota opgemaakt.  Hierin worden de pijlers uitgezet waarop die sterke bruggen van de nieuwe gemeente zullen rusten. Dit zijn de contouren waarbinnen de gedeelde visie op de dienstverlening en de organisatie geschetst worden.  

Graag willen we met onze partij dit vertalen in concrete en operationele keuzes, dicht bij de mens en zijn buurt, met respect voor ieders eigenheid!

Tessenderlo-Ham_nieuws

Wat met ratten in je tuin?

Ratten kunnen grote schade aanrichten door te knagen aan alles wat ze op hun pad tegenkomen. Zo kunnen ze storingen en kortsluitingen veroorzaken door op kabels te knabbelen.  Onlangs hoorden we op Radio 2 dat je zelf verantwoordelijk bent om een rattenprobleem op te oplossen.  Niet helemaal correct geeft schepen Hilde Aegten mee.

Spelletjesbib in Ham geopend

Sinds de Paasvakantie kan je in de bibliotheek van Ham ook terecht voor gezelschapsspelen voor jong en oud. Echte klassiekers, populaire kaartspelen, uitdagende hersenkrakers, epische avonturenspelen, er is voor elke speler wat wils!

Hammenaren kunnen vanaf nu voordeliger zwemmen in de Vloetlijn

Vanaf 1 maart kunnen inwoners van Ham ook genieten van één extra zwembeurt (een 13de beurt) bij aankoop van een beurtenkaart bij zwembad De Vloetlijn in Tessenderlo. Op deze manier geeft gemeente Ham hetzelfde voordeel aan haar inwoners als de Looienaars.

Onze mensen

Stefan Govaerts

Looise schepen van Omgeving, duurzaamheid, ruimtelijke ordening, leefmilieu, dierenwelzijn, jacht, recyclagepark, bosbeheer, grondbeleid en weekendverblijven

View Stefan Govaerts's profile