Sint-Laureins

Waar staan we voor: Een gemeente zonder verkeerslichten en fabrieken. Een open vlakte doorkliefd door het Leopoldskanaal met kreken en weiden. Een eindeloze ruimte waar plaats moet zijn om te boeren, te werken, te wonen, te leren en te genieten. Het krekengebied bleef bewaard en mooi door de vorige generaties en wij willen het doorgeven aan de volgende, zonder betutteling van bovenaf ... We verzoenen toerisme en bewoners, natuur en activiteit, leegte en opvulling, hoogte en laagte, bewoning en landbouw, trage en snelle wegen, jong en oud, ...

Onze sociale media

Onze mensen

Nieuws

Patrick De Greve maakt op Lente-ontbijt bekend dat hij lijsttrekker is

Op zondag 24 maart jl. gaf CD&V Sint-Laureins voor de 3de keer onder de noemer Lente in Sente, hun lente-ontbijt.
Tijdens het ontbijt werd de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend gemaakt nl. Patrick De Greve.
Onder welke naam zijn partij zal opkomen naar de kiezer, bleef nog een geheim.

Patrick De Greve naar de Federale verkiezingen

Op zaterdag 24 februari 2024 werden de provinciale kandidaatslijsten voor de Europese, Federale en Vlaamse verkiezingen voorgelegd aan de leden van het provinciaal bestuur van CD&V - Oost-Vlaanderen.

 

Oude pastorij Waterland-Oudeman opnieuw te koop

Het gemeentebestuur van Sint-Laureins zet de voormalige pastorij van Waterland-Oudeman, voor de tweede keer in evenveel jaar, in de uitverkoop. “Overbodig gemeentelijk patrimonium dat we niet meer gebruiken”, noemde schepen Hugo Coene (Samen) het pand tijdens de jongste gemeenteraad. CD&V is niet gediend met de verkoop.

Standpunten

Lees meer

Nieuwsbrief formulier

Lees meer