Nieuw aanbod gemeentelijke sociale kavels

Publicatiedatum

Auteur

Pieter-Jan Crombez

Deel dit artikel

Wonen in eigen gemeente.

Zaventem stelt opnieuw 3 gemeentelijke sociale kavels te koop en 1 woning in deelgemeente Sint-Stevens- Woluwe. De terreinen zijn gelegen aan de Sint- Stefaanstraat, de Eversestraat en de Wijngaardstraat. De woning is gelegen in de Berreveldlaan.

Sociale kavels worden verkocht met een fikse korting ten opzichte van de marktprijs. Hiermee geven we een aantal jonge gezinnen met een sterke band met de gemeente een unieke kans om in onze gemeente te blijven wonen.

Na de inschrijvingen organiseren we een informatieavond voor alle kandidaat-kopers.

Nieuws

Hoe stemmen als Europese inwoner?

Niet-Belgische burgers van een lidstaat van de Europese Unie kunnen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/vlaanderen-kiest/stemrecht/registratie-stemrecht-niet-belgen

cd&v team Bart kiest voor lijsttrekker Bart Dewandeleer

Op haar nieuwjaarsreceptie zondag in Nossegem maakt cd&v Zaventem haar lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Opvallend is dat cd&v naar de kiezer trekt met de naam “cd&v team Bart”. Een bewuste keuze, want de partij zet volop in op haar eerste schepen en kopman Bart Dewandeleer. Team Bart lanceert ook een filmpje om haar boodschap kracht bij te zetten.

Zaventem beschermt open ruimte

Gemeente beschermt gebied van bijna acht voetbalvelden groot.