Fietsbelofte nagekomen

Publicatiedatum

Auteur

Pieter-Jan Crombez

Deel dit artikel

Met de laatste gemeenteraadsverkiezingen beloofden we je extra investeringen in veilige fietsverbindingen tussen onze deelgemeenten. Na de nieuwe fietspaden, onder andere langs de Weiveldlaan en Woluwelaan, zijn nu ook de Tramlaan en de Kennedylaan/Wezembeekstraat voorzien van veilige fietsinfrastructuur. Hiermee ronden we de kaap van tien kilometer aan vernieuwde fietspaden in deze legislatuur.

Nieuws

Hoe stemmen als Europese inwoner?

Niet-Belgische burgers van een lidstaat van de Europese Unie kunnen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zie hier voor meer info: https://www.vlaanderen.be/vlaanderen-kiest/stemrecht/registratie-stemrecht-niet-belgen

cd&v team Bart kiest voor lijsttrekker Bart Dewandeleer

Op haar nieuwjaarsreceptie zondag in Nossegem maakt cd&v Zaventem haar lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend. Opvallend is dat cd&v naar de kiezer trekt met de naam “cd&v team Bart”. Een bewuste keuze, want de partij zet volop in op haar eerste schepen en kopman Bart Dewandeleer. Team Bart lanceert ook een filmpje om haar boodschap kracht bij te zetten.

Zaventem beschermt open ruimte

Gemeente beschermt gebied van bijna acht voetbalvelden groot.