Joery Verhoeven : onze lijsttrekker!

Publicatiedatum

Auteur

An De Belder

Deel dit artikel

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 21 januari werd de modellijst voor de verkiezingen bekendgemaakt en éénparig goedgekeurd door de leden van cd&v Bertem-Leefdaal-Korbeek-Dijle.
Onze modellijst bevat de eerste 8 plaatsen van de lijst en 2 lijstduwers.

                                                   

Lijsttrekker

Schepen Joery Verhoeven zal onze lijst cd&v-Jouw Dorpspartij voor het eerst trekken. Joery is intussen al zeven jaar schepen en heeft zijn ambt bij de aanvang van deze legislatuur kunnen verderzetten.
       
Op plaats 2 tot 8 komen onze gevestigde waarden aangevuld met enkele nieuwkomers: Iris De Smet, Jan De Keyzer, An De Belder, Stefan Detiège, Jana Vanden Plas, Wouter Verbeke en Rita Vandendriessche.
      

Lijstduwers

Marc Morris zal de lijst duwen, nadat hij tijdens de afgelopen zes verkiezingen telkens lijsttrekker was. Marc blijf zeker actief, maar samen beslisten we om de trekkersfunctie aan iemand anders te geven.

We kiezen voor verjonging en nieuwe mensen kansen geven. Samen met de jongeren wil Marc er voluit voor gaan en als de kans zich voordoet, zal hij opnieuw een schepenambt opnemen. Het verkiezingsprogramma wordt in de loop van de volgende maanden onthuld.

Roos De Backer, een andere vaste waarde binnen de partij, komt op plaats 20. Roos zetelt al jaren in de gemeenteraad en zal ook onze nieuwkomers met veel plezier bijstaan in de eerste stappen binnen de gemeentepolitiek!

Ontdek hier al onze mensen !

Nieuws

Zo gaan we naar de verkiezingen van 2024!

We geven onze naam niet prijs: we zijn en blijven cd&v.