An De Belder

Verantwoordelijke communicatie

Wie is An?

Toen ik hier 13 jaar geleden kwam wonen (even in Korbeek-Dijle, nu in Leefdaal), wist ik meteen dat ik mensen wou leren kennen in deze gemeente waar ik ontzettend graag woon. Ik sloot me aan bij het oudercomité van de gemeenteschool in Leefdaal en zo is mijn sociaal engagement beginnen groeien!

Ik merkte snel dat we wonen in een dorp dat leeft. In vele verenigingen ontmoeten we elkaar: de buurtfeesten, de vele sportclubs ( 1 VCBL-er en 1 VCV-er in huis), de Filharmonie van Leefdaal, de gezinsviering in de kerk van Leefdaal, de zwerfvuilactie, De Heksentocht, de Jefkes, Bar Soleidl...

Intussen organiseer ik ook 2 van deze evenementen - Bar Soleidl en De Hekstentocht - samen met nog vele enthousiaste verenigingen en vrijwilligers. 

Ik sloot me aan bij CD&V in 2018 en ben nu verantwoordelijk binnen de partij voor het luikje communicatie. Samen met mijn man en enkele andere leden binnen de partij, brengen we jaarlijks 2 mooie folders uit. Informeren van de burger is één van de belangrijkste pijlers van onze dorpspartij!

De invulling van de nieuwe website van onze partij doe ik ook heel graag!

Zowat alle verenigingen en initiatieven in onze gemeente worden gedragen door een groep enthousiaste en geëngageerde werkers. Is het dan toeval dat het diezelfde werkers zijn die elkaar opnieuw vinden in de CD&V?
Al deze initiatieven zorgen er voor dat inwoners betrokken zijn en blijven in hun eigen buurt. Niemand mag achter blijven: onze kinderen, werkende burgers, senioren maar ook vele anderen die tussen de mazen van het net dreigen te vallen. Ik wil een brug zijn naar àlle inwoners uit onze gemeente. Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten tijdens één van de activiteiten uit ons verenigingsleven, te mogen luisteren naar uw verhaal en dat om te kunnen zetten in gemeentelijke initiatieven.