Schepen Caroline Van der Heyden komt ook bovenlokaal op

Publicatiedatum

Deel dit artikel

Op zondag 9 juni zullen jullie ook op een Lintse kandidaat kunnen stemmen voor de Vlaamse lijst. Schepen Caroline Van der Heyden zal namelijk op de tweede plaats van de opvolgerslijst staan. Een kans die mooi combineerbaar is met haar huidige mandaat en job. Want ze blijft zich natuurlijk ook volop voor alle Lintenaren inzetten! 

Op dinsdag 16 januari keurde de provinciale partijraad van cd&v Antwerpen de modellijsten goed voor de Vlaamse en Federale verkiezingen op 9 juni 2024. cd&v stelt met haar lijsten in de provincie Antwerpen een mix voor van ervaren kandidaten en nieuwe gezichten. Onder hen ook heel wat lokale sterkhouders. In dat lijstje staat ook de naam van Lints schepen Caroline Van der Heyden.

Caroline Van der Heyden (34) zal op 9 juni terug te vinden zijn op de 2de opvolgersplaats voor het Vlaams parlement en wil zo ook mee het verschil maken op het Vlaamse niveau: “Ik ben verheugd dat ik voor cd&v mee mag opkomen als tweede opvolger op de Vlaamse lijst. Ik wil heel graag mee het verschil maken. Vandaag kan ik dat al op het lokale niveau als schepen voor milieu, landbouw en sociale zaken in Lint. Een kleine gemeente maar toch met ook grote uitdagingen in een voorstedelijke context. Daarnaast verdedig ik ook dagelijks in mijn job de belangen van onze landbouwers in Vlaanderen in heel wat milieuthema's. Ik zou het ongelooflijk fijn vinden mocht ik in de toekomst ook op het Vlaamse niveau in de politiek kunnen bijdragen. In tussentijd blijf ik mij natuurlijk ten volle inzetten voor mijn lokale mandaat en mijn job.”, zegt Caroline.

Vlaams lijsttrekker voor cd&v, Katrien Schryvers (60) is alvast erg tevreden met de kandidatuur van Caroline Van der Heyden: “Caroline is een goed gezinde, geëngageerde dame met het hart op de juiste plaats. Ze is begaan met zowel mens als milieu en hoe deze zo goed mogelijk hand in hand kunnen gaan. Ze heeft mijn volledige steun voor haar kandidatuur op onze Vlaamse lijst!”

Ook GvA maakte alvast een mooi persbericht: "Schepen komt op bij Vlaamse verkiezingen: “Ik blijf me inzetten voor de Lintenaren”" 

Nieuws

Uitnodiging! Plan generatie-ervaring door Katrien Schryvers in Lint

Cd&v Lint nodigt je uit... want oud is niet out! 

Katrien Schryvers, Vlaamse lijsttrekker voor cd&v, geeft toelichting bij het ouderenplan "Generatie Ervaring". Aansluitend gaan we in dialoog met u rond verschillende thema's. Wat vindt u belangrijk, als inwoner van Lint?

  • Woensdag 29 mei 2024 om 20 uur.
  • Zaal Roeland, Duffelsesteenweg 1, 2547 Lint 

Kom jij ook? Breng uw buur, vriend(in) gerust mee. Iedereen is welkom!

Kliminaraad Lint organiseert film- en discussieavond over de wolf

Op donderdag 23 mei werd een open KliMiNa-raad (Klimaat-, milieu- en natuurraad) gehouden en de leden van de raad kozen voor de film "Wolf" en een toelichting van Jan Loos van "Welkom Wolf". Heel wat geïnteresseerden zakten af en stelden hun vraag. Ook bevoegd schepen Caroline Van der Heyden stelde enkele kritische vragen aan Jan Loos.  

Subsidie voor buurt- en straatfeesten

Organiseert u ook binnenkort een buurtfeest in uw wijk? Vergeet dan niet je eenmalige jaarsubsidie van € 100 aan te vragen. Het Lintse bestuur zorgde voor een eenvoudige procedure zonder overdreven bewijslast.

Minder regeltjes, meer respect!