Samen naar het Santé festival van CD&V

Publicatiedatum

Auteur

Liesbeth Vervloet

Deel dit artikel

Je hebt het ongetwijfeld al ergens gelezen. Dit jaar zal de familiedag van CD&V vervangen worden door een Santé festival in De Ster in Sint-Niklaas op zaterdag 13 mei

Hier kan je genieten van een fantastische dag vol muziek, fijn gezelschap en animatie (darts, games, wandeling,...) voor jong en oud. Je bent van harte welkom vanaf 13u. Afsluiten doen we rond 21u15.

Optredens

14u00: De Romeo's
15u00: Willy Sommers
17u00: 2 Fabiola
20u00: Fiësta Perez

Krijg je tussendoor een hongertje? Ook dat hebben ze allemaal geregeld met foodtrucks. Het evenement is zowel voor leden als niet-leden.

Ook dit jaar zullen wij opnieuw een bus inleggen voor wie graag mee wil. 1 voorwaarde is dat we voldoende inschrijvingen hebben tegen 1 mei.

Kostprijs: 6 euro.  

Dus, wil je graag mee? Schrijf je dan snel in via onze voorzitster Marleen Coene (0474 69 32 40) of via het mailadres van CD&V ([email protected]).
Laat bij inschrijving ook je contactgegevens achter, zodat we je zeker kunnen contacteren moest de bus niet doorgaan.

Jouw inschrijving is bevestigd na overschrijving van 6 euro per persoon op volgend rekeningnummer: BE92 0689 3354 7023.

Wij hopen jou te mogen verwelkomen voor een dag vol plezier en men zegge het voort!

Nieuws uit Opwijk

Ronny Vanderstraeten won CD&V-fietszoektocht

In het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijck vond de prijsuitreiking plaats van de 9de fietszoektocht ingericht door CD&V Opwijk. Deze zoektocht bracht de deelnemers van Opwijk naar de Dender via Lebbeke, Denderbelle, Wieze en terug en dit via rustige wegen.

Fietszoektocht 2023

Reeds voor de 9de maal organiseert CD&V Opwijk-Mazenzele van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september zijn fietszoektocht langs rustige en vlakke wegen met mooie prijzen.

Vrouwendag 2023 - Vrouw & Maatschappij

Vandaag is het vrouwendag!   Hierbij willen we aandacht vragen voor belangrijke thema's zoals gelijke rechten voor alle vrouwen en non-binaire personen, inclusiviteit, een veilige werkomgeving, gelijke pensioenverloning, de rol van de mannen binnen de emancipatie....enz.