Fietszoektocht 2023

Publicatiedatum

Auteur

Liesbeth Vervloet

Deel dit artikel

Reeds voor de 9de maal organiseert CD&V Opwijk-Mazenzele van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september zijn fietszoektocht langs rustige en vlakke wegen met mooie prijzen.

Dit jaar gaat het parcours van ongeveer 30 km langs Lebbeke en Denderbelle richting Dender. Via Wieze en Leirekensroute wordt de terugweg naar Opwijk ingezet. Onderweg zijn er verschillende bezienswaardigheden te bewonderen. Start- en aankomstplaats is het Hof ten Hemelrijk. Voor slechts 7 euro rij je mee! De verkooppunten voor het deelnameformulier zijn:

  • Cafetaria Hof ten Hemelrijk
  • Bookshop Mia
  • Boekhandel 't Pleintje te Nijverseel

Nieuws uit Opwijk

Ronny Vanderstraeten won CD&V-fietszoektocht

In het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijck vond de prijsuitreiking plaats van de 9de fietszoektocht ingericht door CD&V Opwijk. Deze zoektocht bracht de deelnemers van Opwijk naar de Dender via Lebbeke, Denderbelle, Wieze en terug en dit via rustige wegen.

Samen naar het Santé festival van CD&V

Je hebt het ongetwijfeld al ergens gelezen. Dit jaar zal de familiedag van CD&V vervangen worden door een Santé festival in De Ster in Sint-Niklaas op zaterdag 13 mei

Hier kan je genieten van een fantastische dag vol muziek, fijn gezelschap en animatie (darts, games, wandeling,...) voor jong en oud. Je bent van harte welkom vanaf 13u. Afsluiten doen we rond 21u15.

Vrouwendag 2023 - Vrouw & Maatschappij

Vandaag is het vrouwendag!   Hierbij willen we aandacht vragen voor belangrijke thema's zoals gelijke rechten voor alle vrouwen en non-binaire personen, inclusiviteit, een veilige werkomgeving, gelijke pensioenverloning, de rol van de mannen binnen de emancipatie....enz.