Vrouwendag 2023 - Vrouw & Maatschappij

Publicatiedatum

Auteur

Liesbeth Vervloet

Deel dit artikel

Vandaag is het vrouwendag!   Hierbij willen we aandacht vragen voor belangrijke thema's zoals gelijke rechten voor alle vrouwen en non-binaire personen, inclusiviteit, een veilige werkomgeving, gelijke pensioenverloning, de rol van de mannen binnen de emancipatie....enz.

 

Als eerbetoon aan alle vrouwen zal Vrouw en Maatschappij aan het station en de wekelijkse markt van Opwijk, op vrijdag 10 maart 2023, verwenpakketjes aanbieden, samen met een mooi gedichtje.

In de pers:

Nieuwsblad

Goeiedag

HLN

 

https://assets.nationbuilder.com/cdenv/pages/1944/attachments/original/1688996538/vrouwendag.jpg?1688996538

 

Nieuws uit Opwijk

Ronny Vanderstraeten won CD&V-fietszoektocht

In het Bakhuis van het Hof Ten Hemelrijck vond de prijsuitreiking plaats van de 9de fietszoektocht ingericht door CD&V Opwijk. Deze zoektocht bracht de deelnemers van Opwijk naar de Dender via Lebbeke, Denderbelle, Wieze en terug en dit via rustige wegen.

Fietszoektocht 2023

Reeds voor de 9de maal organiseert CD&V Opwijk-Mazenzele van zaterdag 1 juli tot en met zondag 3 september zijn fietszoektocht langs rustige en vlakke wegen met mooie prijzen.

Samen naar het Santé festival van CD&V

Je hebt het ongetwijfeld al ergens gelezen. Dit jaar zal de familiedag van CD&V vervangen worden door een Santé festival in De Ster in Sint-Niklaas op zaterdag 13 mei

Hier kan je genieten van een fantastische dag vol muziek, fijn gezelschap en animatie (darts, games, wandeling,...) voor jong en oud. Je bent van harte welkom vanaf 13u. Afsluiten doen we rond 21u15.