ne Formidabele Kessemis

Publicatiedatum

Deel dit artikel

Ondergedompeld worden in de Kerstsfeer...

  • ... met Connie Neefs, Micha Marah, Hannelore, Marc Meersman & Friends, De zingende engelen, Akabella, Myriam De Bellemadam en Trio onder leiding van Eric De Vos.
  • ... met minister Annelies Verlinden.
  • ... met alle vrijwilligers van CD&V Mechelen en hun vele helpende handen.

Enkele sfeerfoto's zijn terug te vinden op onze Facebook pagina.

Met het concert werd VICTORy for KIDS ondersteund. Neem gerust een kijkje naar hun website om meer te weten te komen over deze organisatie die zich inzet voor hulpbehoevende kinderen tussen 0 en 12 jaar in onze regio:

Nieuws

CD&V Mechelen verbolgen over slechte communicatie stadsbestuur

De inwoners in de buurt rond het Tinelpark ontvingen eerst een brief van het stadsbestuur dat zij ook toegang kregen tot het tweerichtingsverkeer op de Zwartzustervest richting Nekkerspoel. Wat later kregen ze een tweede brief met de boodschap dat dit toch niet voor hen geldt.

Top drie lokale lijst

We stellen de top drie van onze kandidatenlijst voor de lokale verkiezingen voor, en maken verder werk en van een alternatief beleid op maat van hechte buren.

CD&V Mechelen wil af van Chinese camera’s

Via een schriftelijke vraag van gemeenteraadslid Karl Lauwers, blijkt dat stad Mechelen gebruik maakt van 2 camera’s van het merk Hikvision. Dit is een Chinees bedrijf dat gelinkt is aan de Chinese overheid en het leger, en software ontwikkelt om gezichten te herkennen door beelden te kruisen met andere databanken.