Dirk Van Noten lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen

Publicatiedatum

Auteur

Eva Van Noten

Deel dit artikel

De partijraad van cd&v Heist-op-den-Berg heeft op 28 maart met 96% van de stemmen beslist om Dirk Van Noten voor te dragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024. 

 

Dirk is 55 jaar en momenteel schepen van welzijn en gezondheid, armoedebestrijding, kinderopvang, speelplein, Huis van het Kind, gezondheidszorg, opvoedingsondersteuning, diversiteit en gelijke kansen. Dirk is sinds 2009 actief als OCMW-voorzitter en schepen van Heist-op-den-Berg. 

Dirk staat bekend voor zijn positieve ingesteldheid, enthousiasme, wil tot samenwerking en duidelijke visie. Maar Dirk staat ook open voor andere meningen om zo het gevoerde beleid waar nodig te verbeteren en te vernieuwen. Die combinatie van eigenschappen heeft er voor gezorgd dat we trots mogen zijn op het gevoerde welzijnsbeleid in Heist-op-den-Berg. 

Voorzitter Wim Verhoeven: “Dirk is iemand met een levensvisie waarbij iedereen meenemen in het verhaal, respect, verbondenheid en solidariteit basiswaarden zijn.” 

Dirk Van Noten: “ik wil voor de gemeenteraadsverkiezingen, samen met onze voorzitter, een sterk team van kandidaten op de been brengen. Waarbij elke individuele kandidaat, vanuit zijn deskundigheid, expertise en persoonlijkheid, het team sterker maakt.”

Nieuws

Parkje in Bergstraat wordt Dianepark

Na een positief advies van de cultuurraad heeft de gemeenteraad van Heist-op-den-Berg er mee ingestemd om het parkje tussen de Bergstraat, de Noordstraat en de Postweg te vernoemen naar ere-burgemeester Diane Verbist-Vandewijngaerden. Het parkje krijgt de naam Dianepark.

cd&v Heist-op-den-Berg steunt de warmste week

cd&v Heist-op-den-Berg nam deel aan Heist Loopt warm en steunde het optreden van Elentriek voor het leven door één van de liedjes te sponsoren. Samen goed voor € 600 dat gaat naar het goede doel.

cd&v wil parkje in Bergstraat vernoemen naar mevrouw Verbist

CD&V stelt voor om het parkje in de Bergstraat te vernoemen naar wijlen ere-burgemeester Diane Verbist-Vandewijngaerden. Als eerbetoon voor haar inzet voor de gemeente in het algemeen en voor de Bergstraat als kloppend hart van Heist-op-den-Berg in het bijzonder.