Het mooiste plekje van De Panne

Publicatiedatum

Auteur

Hanne Blieck

Deel dit artikel

De Vijvers Markey in Adinkerke zijn uitgeroepen tot 'Het Mooiste Plekje van De Panne'. 

De wedstrijd werd georganiseerd door cd&v West-Vlaanderen en mobiliseerde bijna 20.000 West-Vlamingen die hun stem uitbrachten op zoek naar schoonheid in elke West-Vlaamse gemeente.

Per gemeente werd er een longlist opgesteld van vijf mooie en inspirerende plekken. Iedereen kon vervolgens online stemmen voor zijn of haar favoriet. De zoektocht naar schoonheid in West-Vlaanderen beroerde de West-Vlamingen, want bijna 20.0000 mensen brachten hun stem uit. Een ongelofelijk succes.

Benieuwd naar de West- Vlaamse winnaar?
Papes Putten in Lichtervelde is uitgeroepen tot 'Het Mooiste Plekje van West-Vlaanderen'.

Andere winnaars vind je terug onderaan volgende link:

https://afdeling.cdenv.be/dit_zijn_de_winnaars_van_het_mooiste_plekje_van_west_vlaanderen

De Panne- Nieuws

Sabine en Hanne versterken de West-Vlaamse CD&V-lijst

CD&V West-Vlaanderen trekt opnieuw naar de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni. CD&V De Panne- Adinkerke versterkt ook de West-Vlaamse ploeg met 2 dames: Sabine Van der Maelen en Hanne Blieck!

 

“Het is een hele eer om mee het verhaal van cd&v West-Vlaanderen te mogen uitdragen”, klinkt het bij beide dames. Sabine Van der Maelen versterkt de Vlaamse lijst op opvolgersplaats nr. 6 en Hanne Blieck versterkt de federale lijst op opvolgersplaats nr. 4. De 2 pittige dames kijken er alvast naar uit om samen met dit ijzersterk team vol te strijden voor de toekomst van onze mooie provincie!

Help de MUG-Heli mee in de lucht houden!

Wist je dat De Panne elk jaar 5.556 euro steun geeft aan de MUG-Heli? 
Teken de petitie en help ons de West- Vlaamse MUG-Heli mee in de lucht houden!

Hiep , hiep, hoera daar is de Begroting 2024!

December is traditioneel de maand van de begroting!
Vooraleer hun wijzigingen van het Méérjarenplan aan de gemeenteraad voor te stellen, trokken de burgemeester, zijn schepenen en het managementteam ( algemeen directeur, de financiële directeur, het overige directeurenkorps, ..) op zondag voor een paar dagen naar De Haan, in een hotel van een bevriend, blauwe ondernemer...