CD&V Mortsel reageert scherp tegen plannen om tram 15 af te schaffen

Publicatiedatum

Auteur

Pieter Lefebvre

Deel dit artikel

De gemeenteraad van de stad Mortsel heeft op 15/02/22 eenparig een resolutie goedgekeurd over het herwerkte voorstel van het Voervoersplan van De Lijn.

De gemeenteraad stelt vast dit herwerkte voorstel van het Vervoerplan de zeer veel gebruikte, succesvolle lijnen 7 en 15 opoffert. Ondanks het herbenoemen van tram 15 en 7 naar tram M7 met aangepaste capaciteit en traject, zorgt dit ervoor dat de tramgebruikers uit Mortsel en de Zuidrand van Antwerpen erop achteruit gaan. Hierdoor gaat de inspanning die de stad Mortsel in het verleden heeft geleverd verloren.

 

Mortsel Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2023 CD&V Mortsel

CD&V Mortsel kijkt tevreden terug op een geslaagde nieuwjaarreceptie waarop we vele leden en enkele gemeenteraadsleden van andere partijen mochten verwelkomen. Het deed deugd om elkaar opnieuw te spreken. De boeiende, inspirerende speech van gastspreker Annelies Verlinden maakte de middag helemaal compleet. Ze hield een vurig pleidooi voor democratie en de bescherming van onze samenleving.

Herdenkingsplechtigheid 80 jaar bombardement 5 april 1943 Mortsel

Op zaterdag 1 april 2023 woonde minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden de herdenkingsplechtigheid te Mortsel bij.

Plannen die plannen blijven: het bestuur plant veel maar werkt weinig af

Vanuit CD&V Mortsel willen we zeker en vast geen “negatieve” partij zijn. Integendeel, voor ons moeten oplossingen centraal staan. Wel stellen we vast dat het bestuur van de stad Mortsel vaak lang in de planningsfase blijft zitten.