Nieuws

Familiedag cd&v Vilvoorde

Heerlijk nazomer weertje en schoon volk op de familiedag van cd&v Vilvoorde en op de wandeling van Sammy & Pamuk 'Iedere stap telt!'

Veilige & vlotte schoolbuurt

Wat kan jij doen voor een veilige en vlotte schoolbuurt?

Zomervakantie

Wij wensen iedereen een deugddoende zomervakantie.

Vanmiddag in het Asiat Park werd een nieuw Rap op Stappunt geopend.

Vanmiddag in het Asiat Park werd een nieuw Rap op Stappunt geopend in aanwezigheid van onze Schepen van Toerisme.

Café Recupel trapt nationale toer af in bijzijn van Sammy Mahdi.

Met een soepmaker in de hand trapte  Sammy de nationale toer van Café Recupel  in Vilvoorde af. Zo gaf hij het goede voorbeeld om ongebruikte of defecte elektr(on)ische toestellen en lampen een nieuw leven te geven.

Kijkdagen in de tuinwijk te Houtem

In het kader van een groot renovatieproject organiseert de Inter-Vilvoordse Maatschappij voor Huisvesting voor de inwoners van de tuinwijk in Houtem een bezoekdag aan twee ingerichte, volledig gerenoveerde kijkwoningen.

Vilvoordse leerlingen stellen klimaatideeën voor aan schepenen

Op donderdag 2 juni stelden de leerlingen van zeven Vilvoordse scholen, die deelnemen aan het klimaattraject van de Klimaatket, hun klimaatacties voor aan schepen voor financiën, onderwijs, flankerend onderwijs en dierenwelzijn Jo de Ro en schepen voor duurzaamheid, toerisme, woonbeleid en digitalisering Tine Paredis. De leerlingen kregen de kans om op het podium van cc Het Bolwerk hun ideeën voor een klimaatneutrale stad en school toe te lichten. De deelnemende scholen kregen bovendien het label Klimaatket-school 2021-2022 uitgereikt.