Zomeractie "De stoel"

Publicatiedatum

Auteur

Glenn Smets

Deel dit artikel

CD&V Putte lanceert zomeractie 'De Stoel' en nodigt inwoners uit om plaats te nemen.

Putte, 29 juni 2023 - CD&V Putte is verheugd om de lancering aan te kondigen van hun spannende zomeractie 'De Stoel', gebaseerd op het populaire item uit het televisieprogramma '1000 zonnen en garnalen'. Deze unieke actie biedt inwoners van Putte de mogelijkheid om de beroemde stoel te zoeken en als eerste plaats te nemen om een leuke prijs te winnen. De eerste plaatsing van 'De Stoel' zal plaatsvinden op 6 juli om 20.00 uur.

'De Stoel' is een symbool van gastvrijheid en verbondenheid, en CD&V Putte wil met deze actie de inwoners van Putte op een plezante wijze samenbrengen. De stoel zal op verschillende locaties in Putte worden geplaatst, waar inwoners de kans krijgen om de stoel te zoeken en er als eerste in plaats te nemen.

Lijsttrekker Glenn Smets is enthousiast over deze zomeractie en benadrukt het belang van verbondenheid: "Het nieuws van de verdwijning van ‘De Stoel’ enkele weken geleden vonden we een zeer spijtige zaak. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en komen nu met een Putse variant van het populaire programma. Met 'De Stoel' willen we als CD&V Putte een warme en gastvrije gemeente creëren en de Puttenaren uitnodigen om plaats te nemen op onze stoel en samen te genieten van de mooie plekken in onze gemeente. We hopen dat deze actie bijdraagt aan het versterken van de lokale gemeenschap en het bevorderen van positieve interacties tussen de inwoners."

Mieke Fransen vult aan: “Het samenbrengen van mensen koppelen we aan een leuke actie om als eerste plaats te nemen in onze stoel. Voor de eerste zal er namelijk telkens een lokale prijs worden voorzien. De rest krijgt een drankje aangeboden voor hun geleverde inspanningen! Om exact te weten waar de stoel zal komen te staan, zal het belangrijk zijn om alle mediakanalen van CD&V Putte goed in de gaten te houden! In aanloop naar elke plaatsing zullen hier de nodige tips verschijnen. Ook zullen we op een aantal plaatsen in onze gemeente fysieke borden plaatsen met tips!”

Nieuws uit Putte

Kostenplaatje sporthal swingt de pan uit!

Op de gemeenteraad van 21 december 2023 werden, zoals elk jaar gebruikelijk, de aanpassingen aan het meerjarenplan van de gemeente gepresenteerd. Net zoals vorig jaar, kon cd&v Putte dit plan niet goedkeuren

Uitlenen van herbruikbare bekers afgeschaft!

Ondanks hevig protest van onze cd&v fractie werd de stopzetting van de uitleenmogelijkheid van herbruikbare bekers goedgekeurd door de meerderheid. 

Plantboomactie Grasheide

Ziezo, weer tientallen bomen erbij in Grashei!