Polien Willems

Jongerenvoorzitter Herentals

Polien is één van de jongste bestuursleden van onze afdeling en bovendien ook onze jongerenvoorzitter sinds 2018. Sinds 2020 mag ze zichtzelf ook regionale jongerenvoorzitter van de Kempen noemen. Daar stopt haar engagement nog niet. Sinds 2022 zetelt ze ook in de provinciale partijraad.

Als ze zichzelf 2 kenmerken moet toeschrijven is dat: Behulpzaam en een luisterend oor.

 

Ik ben
een halftijdse student en halftijdse werknemer. Je kan me dan twee dagen in de week achter de schoolbanken terugvinden waar ik studeer voor geestelijke gezondheidszorg. De andere dagen in de week kan je terugvinden tussen geweldige cliënten (en collega’s) in Den Brand vzw.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal en ga ik soms lopen. Daarnaast probeer ik in de resterende tijd mij nog in te zetten als vrijwilliger. Ik geniet vooral van het samenzijn met vrienden en familie.

Ik sta voor
de jeugd. ’s Avonds met vrienden nog iets drinken, afspreken in een jeugdhuis en nieuwe vrienden maken. Even alle spanningen van thuis of school loslaten en gewoon genieten met je vrienden. 

Ik droom van
een stad waar de jeugd, maar ook alle andere inwoners, zichzelf kunnen zijn. Een Herentals waar je kan afspreken, kan samenkomen en van elkaar kan genieten. Een Herentals waarin we respect hebben voor elkaar.

nieuws van Polien Willems

Wereldalsquiz levert 600 euro op

CD&V-Herentals organiseerde op 15 maart een succesvolle Wereldtals-quiz. De opbrengst van €600 schonk de partij  vanmiddag integraal aan vzw Opweg, een van de organisaties die dag in dag uit van Herentals een inclusievere stad maken. Opweg gaat het bedrag ook heel inclusief en diversiteitsgericht inzetten, en o.a. gebruiken voor spelletjes en activiteiten naar hun bijzondere doelgroepen.

Zorgeloos fuiven in de Kempen

Kunnen we nog veilig uitgaan in De Stille Kempen?
Nemen jeugdverenigingen risico's met het organiseren van fuiven?
Welke maatregelen zijn er nodig om je veilig te verplaatsen na een avondje stappen?