Jong CD&V Herentals bezorgt iedereen een lach

Krijtactie tijdens complimentendag

De jonge christendemocraten van Herentals besloten om in deze donkere tijden toch iedereen een lach te bezorgen. Op 1 maart wordt er elk jaar complimenten-dag gevierd.

"Normaal is dit een dag die we nogal snel vergeten, maar wij gaan deze dag eens in de bloemetjes zetten. Dit doen we door leuke complimenten voor iedereen te verspreiden in heel Herentals, Noorderwijk en Morkhoven", zegt Polien Willems van JONG CD&V Herentals.

Vandaag de dag vergeten we soms om complimenten te geven en dit is jammer. Elkaar complimenten geven heeft heel wat positieve effecten en deze willen we vandaag iedereen laten ervaren.

We hopen dan ook met deze dag extra aandacht te geven aan complimentendag, maar we hopen vooral dat hierdoor anderen meer complimenten gaan geven.

De JONG CD&V'ers hopen van deze actie een jaarlijkse actie te maken. Ze rekenen op de steun van de Herentalsenaar om op 1 maart mee complimenten te verspreiden.

"Met het vooruitzicht op de vaccinaties willen we dan ook extra positieve energie verspreiden. Toch hopen we dat iedereen zijn beste beentje voorzet om terug te kunnen keren naar al die leuke dingen die we deden voor het coronavirus", besluit Polien.

Heb jij nu zelf zin om een lach op iemand zijn gezicht bezorgen? Schrijf dan zelf een compliment voor je voordeur of plak een positieve boodschap op je raam.