Patrick De Greve maakt op Lente-ontbijt bekend dat hij lijsttrekker is

Auteur

Tamara Van Assel

Deel dit artikel

Op zondag 24 maart jl. gaf CD&V Sint-Laureins voor de 3de keer onder de noemer Lente in Sente, hun lente-ontbijt.
Tijdens het ontbijt werd de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend gemaakt nl. Patrick De Greve.
Onder welke naam zijn partij zal opkomen naar de kiezer, bleef nog een geheim.

Het was zoals iedere jaar een drukke bedoening op het ontbijt, maar liefst 80 inschrijvingen waren er, onder meer
ook een aantal prominente politiekers uit Oost-Vlaanderen tekenden aanwezig; Vlaams Parlementslid Robrecht Bothuyne en Staatssecretaris
Nicole De Moor, Trees Van Eyckeren, Filip Smets, Koen Loete, enz.

Geef toe, het gebeurt zelden dat een lijsttrekker voorgesteld wordt voor een partij maar de naam van de partij nog niet gekend is.
Patrick De Greve zei het volgende hierover tijdens zijn speech: " Voorlopig is het een strategische keuze om de naam van onze lijst nog niet bekend te maken"

Robrecht De Bothuyne en Nicole De Moor haalden tijdens hun speech de belangrijkste thema's aan waarmee CD&V naar de kiezer trekt op 9 juni 2024.
Thema's als: "Verkeer, verkeersveiligheid in het algemeen, gemeentelijk wegennet, landbouw, fietspaden, de vervoersregio enz."

Voor enkele sfeerfoto's klik op onderstaande link: Foto's lente-ontbijt 2024

 

Nieuws

Patrick De Greve naar de Federale verkiezingen

Op zaterdag 24 februari 2024 werden de provinciale kandidaatslijsten voor de Europese, Federale en Vlaamse verkiezingen voorgelegd aan de leden van het provinciaal bestuur van CD&V - Oost-Vlaanderen.

 

Oude pastorij Waterland-Oudeman opnieuw te koop

Het gemeentebestuur van Sint-Laureins zet de voormalige pastorij van Waterland-Oudeman, voor de tweede keer in evenveel jaar, in de uitverkoop. “Overbodig gemeentelijk patrimonium dat we niet meer gebruiken”, noemde schepen Hugo Coene (Samen) het pand tijdens de jongste gemeenteraad. CD&V is niet gediend met de verkoop.

Robert Maenhout op bezoek in Sint-Gillis-Waas met CD&V senioren Meetjesland

De jaarlijkse uitstap van CD&V- senioren Meetjesland ging dit jaar naar Sint-Gillis-Waas.