Nancy Buyens

Voorzitter Herentals

Ik ben

Mijn hart gaat uit naar mijn prachtige kinderen Nick, Tim en Silke. Zij maken mijn leven en toveren elke dag een lach op mijn gezicht.

In mijn vrije tijd vind je me vaak in de natuur, vergezeld door mijn trouwe metgezel, Nalah, mijn hond. Wandelen is niet alleen een fysieke activiteit voor ons, maar ook een manier om tot rust te komen en te genieten van de eenvoudige schoonheid van het leven.

Mijn passie voor muziek komt tot uiting in mijn deelname aan verschillende verenigingen en mijn vriend Bert, waar ik met plezier mijn stem laat horen. Van klassieke melodieën tot moderne klanken, ik omarm diverse muziekgenres en geniet van de verbinding die ontstaat door samen te zingen.

Lezen is voor mij een andere manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Duikend in de pagina's van een boek ontdek ik nieuwe werelden en ideeën, wat mijn geest verrijkt en inspireert.

Professioneel draag ik mijn steentje bij aan het welzijn en de gezondheid van de bevolking als aankoper van fijne chemicaliën. Het geeft me voldoening te weten dat mijn werk een bijdrage levert aan de kwaliteit van leven van anderen.

Maar mijn betrokkenheid beperkt zich niet tot het professionele domein. Ik zet me graag in voor de buurt waar ik woon. Het creëren van een warme en ondersteunende gemeenschap is voor mij net zo belangrijk als mijn andere bezigheden. Samen met mijn gezin geniet ik van het bouwen aan een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Ik sta voor

Een enthousiaste en sociaal betrokken persoon die gelooft in de kracht van verbondenheid en gemeenschappen in Herentals. Mijn leven wordt gedreven door de overtuiging dat we allemaal, als individuen, een positieve impact kunnen hebben op elkaars welzijn en op de wereld om ons heen.

Ik hecht veel waarde aan sociale relaties en ben ervan overtuigd dat ware rijkdom te vinden is in de kwaliteit van onze verbindingen met anderen. Of het nu gaat om vrienden, familie of nieuwe kennissen, ik vind het belangrijk om betekenisvolle relaties op te bouwen en te koesteren.

Als fervent cultuurliefhebber ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn geest te verrijken. Of het nu gaat om kunst, muziek, literatuur of andere vormen van expressie, ik geloof dat cultuur een krachtig middel is om bruggen te slaan tussen diverse gemeenschappen en perspectieven.

Kortom, ik sta voor sociaal engagement, verbondenheid, het vieren van diversiteit en het streven naar welzijn voor iedereen. Ik ben ervan overtuigd dat kleine gebaren en positieve intenties een groot verschil kunnen maken in de wereld, en ik ben vastbesloten om mijn steentje bij te dragen aan een inclusievere en zorgzamere samenleving in Herentals.

Ik droom van

Mijn droom voor Herentals is dat iedereen zich een trotse inwoner van  onze prachtige stad Herentals mag voelen.

Mijn droom voor Herentals is een stad waarin de inwoners elkaar kennen, ondersteunen en inspireren. Samenwerken aan een hechte en inclusieve gemeenschap waar iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt, is voor mij essentieel.

Mijn droom voor Herentals is een stad waarin we samen bouwen aan een warme en levendige gemeenschap. Een stad waarin sociale verbondenheid, culturele bloei en het welzijn van anderen de pijlers vormen van ons gezamenlijke avontuur. Laten we samen werken aan een Herentals dat we met trots kunnen delen en doorgeven aan toekomstige generaties.

nieuws van Nancy Buyens

cd&v nieuwjaarsreceptie 2024

Hotel Karmel liep vanmiddag gezellig vol voor de lokale CD&V nieuwjaarsreceptie.  Illusionist Kim Dèrvan gaf er een origineel optreden tussen en met het publiek.  'Gaat deze Illusionist het tij voor de CD&V doen keren bij de verkiezingen in juni en vooral die in oktober bij de lokale gemeenteraad?', klonk het in de wandelgangen.

De nationale peilingen blijven dieptepunten geven voor de eens zo populaire CVP - nu CD&V - met dramatische prognoses : 11%.

Gaat het in 2018 coalitie vormen van CD&V Herentals met de separatisten van N-VA en het als een blok laten vallen van Vooruit (ex-Sp.a) invloed hebben op de Herentalse resultaten in oktober 2024 ? Simpel : de kiezer beslist.  En gaat N-VA samen met extreem Vlaams Belang in de Kempen Neteland ?

Zorgeloos fuiven in de Kempen

Kunnen we nog veilig uitgaan in De Stille Kempen?
Nemen jeugdverenigingen risico's met het organiseren van fuiven?
Welke maatregelen zijn er nodig om je veilig te verplaatsen na een avondje stappen?