Gratis kerstbomen voor onze ondernemers en handelaars

Publicatiedatum

Auteur

cd&v Pittem-Egem

Deel dit artikel

Misschien spotte jij vandaag ook de vrachtwagen vol kerstbomen in onze gemeente? Misschien kwam er zelfs een frons op je gezicht? Of een lach?

Vandaag zijn de gemeentelijke diensten gestart met het rondbrengen van kerstbomen bij onze lokale handelaars en vrije beroepen in de dorpskern in Pittem en Egem. Een initiatief dat het CD&V-gemeentebestuur enkele jaren geleden opstartte. Het enige wat de lokale handelaar moet doen, is de kerstboom een versierd jasje geven en een mooi plekje voor de deur. Ondertussen staat de teller op 51 handelaars en vrije beroepers die intekenden op het aanbod van deze gratis kerstboom. Zo kunnen we straks elke inwoner laten genieten van de kerstsfeer in onze gemeente en wordt onze gemeente zonder twijfel de gezelligste plek in de regio om te winkelhiêren.

Nieuws

Geboortebos als duurzaam geschenk voor de toekomst

Deze morgen werd nabij de site Gentsemeersweg een nieuw stuk geboortebos aangeplant.

Succesvolle quizavond

Onze avond kan alvast niet meer stuk!  Net zoals vorig jaar sleepten we de eindoverwinning in de wacht op de 7e familiequiz van DVK Egem

Bomvolle zaal op Oranje Trefpunt Energie

Wat een positieve energie op het Oranje Trefpunt gisterenavond! Jullie waren zo talrijk aanwezig (130!) en dat doet ons deugd! Dank je wel aan experten ter zake Simon Everaert (Acasus, Provinciaal centrum duurzaam bouwen) en Brecht Warnez (Vlaams volksvertegenwoordiger) om ons doorheen het thema "betaalbare energie" te loodsen. Het is duidelijk dat energie-advies #dichtbijjou beschikbaar moet zijn en worden. De energie-avond organiseerden we samen met cd&v West-Vlaanderen en buurafdelingen Wingene en Lichtervelde.