Essen

Welkom op de website van cd&v Essen, waar we samen bouwen aan een sterke toekomst voor onze gemeente. Onder leiding van burgemeester Gaston Van Tichelt zetten we ons in voor een warme en hechte samenleving waar iedereen zich thuis voelt. Ontdek onze standpunten, projecten en evenementen en deel uw ideeën met ons. Samen maken we Essen nog mooier en sterker!

Onze sociale media

Nieuws uit Essen

Essense kandidaten bij de bovenlokale verkiezingen

Vandaag maakte cd&v Provincie Antwerpen de volledige lijst voor de Vlaamse en Federale verkiezingen van 9 juni bekend. Twee Essense cd&v’ers nemen op 9 juni deel aan parlementsverkiezingen. Gert Raijmaekers doet dat vanop de 12e plaats van de Vlaamse lijst. Steff Nouws is terug te vinden op de 9e plaats van de federale lijst.

Opsporing kanker: Essen op niveau provincie

De resultaten van preventief kankeronderzoek in Essen lopen gelijk met de provinciale cijfers. Essen ontving van het Centrum voor Kanker Opsporing cijfers over preventief onderzoek naar baarmoederhals-, dikkedarm- en borstkanker. De cijfers gelden voor 2022.

Ontdek onze voorjaarsbrochure

Onze mandatarissen en bestuursleden bussen de volgende weken onze nieuwe voorjaarsbrochure in de Essense brievenbussen. Ontdek hieronder de brochure online.

Onze mensen