CD&V Stekene stelt nieuwe duovoorzitters Thomas Rollier & Elke D’Hondt voor.

Publicatiedatum

Auteur

Thomas Rollier

Deel dit artikel

CD&V Stekene stelt nieuwe duovoorzitters Thomas Rollier & Elke D’Hondt voor:“Aan de slag voor een bruisend en leefbaar Stekene! ”

De 18-jarige Thomas Rollier uit Klein-Sinaai en de 43-jarige Elke D’Hondt uit
Kemzeke worden de nieuwe duo-voorzitters van CD&V Stekene. Zij kregen de
steun van de lokale afdeling nadat uittredend voorzitter Johan Symoens zich niet herkiesbaar stelde tijdens de recente bestuursverkiezingen binnen de partij. “We willen zo snel mogelijk aan het werk om met onze partij een bruisend en leefbaar Stekene mee te ondersteunen.”, aldus het duo. De twee werkten al een tijdje samen binnen de partij: “Toen de coronapandemie ervoor zorgde dat we moeilijker samen konden komen voelden we een groot gemis. We beseften allebei dat we meer wilden doen in onze gemeente. Daar willen we nu samen met onze leden werk van maken.” Elke is laborante bij Chemours en haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 reeds een mooie score. Thomas is student Bestuurskunde en Publiek Management aan de Universiteit van Gent. Het is de eerste keer dat er voor een duobaan gekozen wordt, met deze formule willen de voorzitters impulsen uit verschillende hoeken van binnen en buiten de partij bundelen om met hernieuwde moed het Stekene van morgen mee vorm te
geven.

Nieuws

CD&V Stekene hekelt ruimtelijke wanorde in Stekene

Deze ochtend verscheen op nieuwswebsite Apache een artikel rond ruimtelijke ordening in Stekene. CD&V Stekene heeft met afschuw en verontwaardiging kennisgenomen van dit artikel. De feiten vastgesteld in het artikel komen echter niet als een verrassing voor onze fractie, het is louter een bevestiging voor wat we al een geruime tijd kunnen vaststellen in onze gemeente en we al meerdere keren aankaartten op de gemeenteraad.

 

Een nieuwe ploeg voor 9190!

CD&V, Groen en Vooruit slaan de handen in elkaar en richten in Stekene de nieuwe politieke beweging 9190.nu op.

CD&V Stekene hekelt chaotisch beleid rond ruimtelijke ordening

CD&V Stekene hekelt chaotisch beleid rond ruimtelijke ordening, raadslid Nicole Van Duyse drong voor onze fractie aan op duidelijkheid over wat kan en mag bij bouwprojecten in onze dorpskernen. Voor ons staan twee zaken centraal: de leefbaarheid van onze gemeente en de gelijkheid van iedere stekenaar.