CD&V Stekene organiseert Opruimwandeling

Publicatiedatum

Auteur

Thomas Rollier

Deel dit artikel

CD&V Stekene organiseert Opruimwandeling voor Word Cleanup Day 

🗑️🌍👟
Vandaag trokken we met ons team de straat op. Dit deden we in het kader van World Cleanup Day, de internationale dag tegen het zwerfvuil. Met afvalgrijper in de hand doorkruisten we het centrum en al snel werden onze vuilzakken gevuld. op deze manier wilden wij, net als tal van andere vrijwilligers, ons steentje bijdragen aan een propere omgeving!🧡

Nieuws

CD&V Stekene hekelt ruimtelijke wanorde in Stekene

Deze ochtend verscheen op nieuwswebsite Apache een artikel rond ruimtelijke ordening in Stekene. CD&V Stekene heeft met afschuw en verontwaardiging kennisgenomen van dit artikel. De feiten vastgesteld in het artikel komen echter niet als een verrassing voor onze fractie, het is louter een bevestiging voor wat we al een geruime tijd kunnen vaststellen in onze gemeente en we al meerdere keren aankaartten op de gemeenteraad.

 

Een nieuwe ploeg voor 9190!

CD&V, Groen en Vooruit slaan de handen in elkaar en richten in Stekene de nieuwe politieke beweging 9190.nu op.

CD&V Stekene hekelt chaotisch beleid rond ruimtelijke ordening

CD&V Stekene hekelt chaotisch beleid rond ruimtelijke ordening, raadslid Nicole Van Duyse drong voor onze fractie aan op duidelijkheid over wat kan en mag bij bouwprojecten in onze dorpskernen. Voor ons staan twee zaken centraal: de leefbaarheid van onze gemeente en de gelijkheid van iedere stekenaar.