145 ouderen kregen huisbezoek in 2023

Publicatiedatum

Auteur

Kris Van Looveren

Deel dit artikel

In 2023 kregen 145 ouderen een aangenaam huisbezoek van één van de 15 vrijwilligers die via het dienstencentrum bij mensen thuis een gezellige babbel gaan maken.

De ouderen krijgen een cadeautje en ook een brochure "wegwijzer Wuustwezel" in deze brochure kan men al het hulpaanbod van Wuustwezel raadplegen. (Vertelt Katrin Kempenaers schepen van sociaal beleid)

Ieder jaar doen de vrijwilligers 2 geboortejaren. We zijn begonnen met iedereen boven de 90 jaar, in 2023 bezochten we de mensen van 1933 en 1934, in 2024 krijgen alle mensen van 1935 en 1936 een bezoekje. (Vertelt May Aernouts schepen van ouderenbeleid)

 

Heb je graag meer info?

Altijd welkom in één van de 3 dienstencentra of telefoneer naar de dienst welzijn 03/690 46 14

Nieuws

Verkeersveiligheidsproject Vlaanderenstraat - Rijsvenenstraat i.s.m. Provincie Antwerpen

Elektrische deelauto's te huur aan het gemeentehuis

Voortaan kan je gebruik maken van twee elektrische deelauto’s. Je kan kiezen uit een klein stadsautootje of een grotere bestelwagen. De auto’s hebben een vaste parkeerplaats met laadpaal aan het gemeentehuis. De reservatie en registratie van de ritten verlopen via de Share Mobility app.

Verkeersveiligheid op den buiten.

In samenwerking met lokale landbouwers leren leerlingen van het vierde leerjaar van alle scholen van Wuustwezel, hoe zij veilig kunnen fietsen op landbouwwegen wanneer tractoren naderen.