UITNODIGING: De boer op met Jo

Publicatiedatum

Auteur

Veronique Velghe

Deel dit artikel

Onlangs werd een belangrijke horde genomen in het tot stand komen van een nieuw stikstofplan. Vlaams minister Jo Brouns geeft graag verdere toelichting over het gelopen traject en de volgende stappen.

Het is geen geheim geweest dat dit van bij de start geen eenvoudige onderhandelingen zijn geweest. Onze ministers in de Vlaamse Regering hebben er alles aan gedaan om tot goede afspraken te komen. Dit in het belang van onze natuur, onze landbouwers, onze economie én in het belang van de toekomst van Vlaanderen.

Vlaams minister Jo Brouns geeft graag verdere toelichting over het gelopen traject en de volgende stappen, tijdens regionale dialoogmomenten op 

  • 7 april 2023: GC De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele 
  • 25 april 2023: Zwijntjshof, Zevekotestraat 16, Evergem 
  • 30 mei 2023: Den Boerentoog, Bautschoot 157, Lokeren

Vragen?

Vragen voor het dialoogmoment mogen alvast bezorgd worden via [email protected].

Iedereen is welkom!
Graag inschrijven via: https://oost-vlaanderen.cdenv.be/de-boer-op-met-jo 

Nieuws

Nicole de Moor en veertien cd&v-afdelingen stellen Denderplan voor: “weer trots zijn op de Denderstreek”

Vandaag stelden Oost-Vlaams cd&v-lijsttrekker Nicole de Moor en veertien cd&v-afdelingen een Denderplan voor. Een plan om niet bij de pakken te blijven zitten en de Denderstreek en haar inwoners terug de glans terug te geven die ze verdienen.

Vincent en Nicole gaan samen met lokale sterkhouders voor meer respect voor wat écht telt in Oost-Vlaanderen: uw geld, uw welzijn en uw veiligheid

Vice-eersteminister en minister van Financiën Vincent Van Peteghem en Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor trekken bij de Federale en Vlaamse verkiezingen van 9 juni de Oost-Vlaamse lijsten voor cd&v. Daarin worden ze gesteund door lokale sterkhouders. Het zijn zij die Vincent en Nicole vandaag symbolisch richting Brussel sturen met speerpunten onder de arm voor meer respect voor wie werkt, spaart en zorg draagt in een veilig Oost-Vlaanderen.

Provincie subsidieert 14 toeristische evenementen in 2024

De Provincie Oost-Vlaanderen wil de organisatie en de promotie van toeristische evenementen van bovenregionaal belang ondersteunen. In 2024 krijgen 14 toeristische evenementen subsidies van de Provincie voor een totaal bedrag van 75 000 EUR. De goedgekeurde projecten zijn publieksgericht, versterken de identiteit en aantrekkingskracht van de gemeente, toeristische regio of provincie en hebben een bovenregionale toeristische impact.