Santé, het grootste buurtfeest van Vlaanderen

Publicatiedatum

Auteur

Ben Desmyter

Deel dit artikel

Op zaterdag 13 mei organiseert cd&v Santé, het grootste buurtfeest van Vlaanderen. Een fantastische dag met spetterende optredens, fijn gezelschap en animatie voor jong en oud. We beginnen eraan om 13u.

Locatie: Provinciaal Domein De Ster, Sint-Niklaas
Lange Rekstraat 30
9100 Sint-Niklaas

Programma optredens:

  • 14u00 De Romeo's
  • 15u00 Willy Sommers
  • 17u00 2 Fabiola
  • 20u00 Fiësta Perez

De inschrijvingen zijn geopend. Reserveer hier je gratis tickets voor jezelf en tot 10 vrienden en familieleden voor Santé, het grootste buurtfeest van Vlaanderen.

 

Nieuws

West-Vlaamse lijsten voor 9 juni volledig

De provinciale partijraad van CD&V West-Vlaanderen heeft vandaag de volledige lijsten voor de verkiezingen van 9 juni goedgekeurd. “Zowel voor de Kamer als het Vlaams Parlement kunnen we rekenen op een mooie mix van ervaren krachten en jong geweld”, aldus provinciaal voorzitter Kris Declercq

Onze oplossingen voor het huisartsentekort in West-Vlaanderen

Wie ziek is, vindt ook in West-Vlaanderen steeds moeilijker een huisarts. In 54 van de 64 West-Vlaamse gemeenten kampt op vandaag met een huisartsentekort. 80 procent van de West-Vlamingen wordt zo geconfronteerd met patiëntenstops of verre verplaatsingen. 

Papes Putten in Lichtervelde is ‘Het Mooiste Plekje van West-Vlaanderen’!

Papes Putten in Lichtervelde is uitgeroepen tot 'Het Mooiste Plekje van West-Vlaanderen'. De wedstrijd werd georganiseerd door cd&v West-Vlaanderen en mobiliseerde bijna 20.000 West-Vlamingen die hun stem uitbrachten op zoek naar schoonheid in West-Vlaanderen. In aanwezigheid van Minister Hilde Crevits en Nathalie Muylle werd Papes Putten deze ochtend officieel bekendgemaakt als de winnaar van deze wedstrijd. Ook per gemeente is de winnaar gekend.