Nieuwe toegankelijke bushalte langs Mechelbaan

Publicatiedatum

Auteur

Sarah De Keyser

Deel dit artikel

Deze legislatuur vormden we al enkele bushaltes om tot volledig toegankelijke bushaltes. Nu is het de beurt aan de bushalte langs de Mechelbaan tussen de Wolvenstraat en de Oude Bergstraat.
Vandaag (20/03/2024) start de aannemer, en de werken duren ongeveer drie weken. Tijdens de werken zullen aan het kruispunt van de Mechelbaan en de Wolvenstraat tijdelijk verkeerslichten staan om het verkeer vlot en veilig te laten passeren.
Samen gaan we voor een toegankelijke gemeente!

Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Maar liefst 3 Katelijnese kandidaten op de hogere cd&v-lijsten in juni!

Dat het een druk verkiezingsjaar wordt, is intussen wel duidelijk. Vanuit Sint-Katelijne-Waver zullen er maar liefst drie cd&v-ers op de bovenlokale lijsten staan. Al even was geweten dat Liesbet Sommen de tweede plek zal bekleden op de Europese lijst. Ook onze jongste kandidaat Hinse Wouters zal je op de lijst terugvinden (Vlaams, plaats 27) en onze lijsttrekster Sarah De Keyser op de federale lijst (plaats 5).

Primeur in onze gemeente: een natuurbegraafplaats!

Binnenkort heeft onze gemeente een eigen natuurbegraafplaats. Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver start eind deze week met de aanleg. Het is de bedoeling dat vanaf juli mensen hier hun laatste rustplaats kunnen vinden.

Doe-Dag Mobiliteit!

Iedereen is van harte welkom op de Doe-Dag Mobiliteit op zaterdag 16 maart van 14 tot 17 uur op het binnenplein van het gemeentehuis. Dit op initiatief van schepen van mobiliteit Eric Janssens (CD&V).