Publicatiedatum

Auteur

Sarah De Keyser

Deel dit artikel

Alle lokale cd&v-afdelingen kregen een nieuwe site!

Deze site is nog in opmaak. U kan binnenkort al ons nieuws hier vinden! 

Nieuws uit Sint-Katelijne-Waver

Barbecue in de Lemenhoek

Zaterdag 17 augustus 2024 nodigen we jullie en andere sympathisanten graag uit op onze zomeractiviteit: een gezellige barbecue in feestzaal Lemenhoek.

We starten vanaf 17u met een glaasje, gevolgd door een barbecue. Dit is uiteraard de ideale gelegenheid om in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober nogmaals kennis te maken met al onze kandidaten.

De inschrijvingsprijs bedraagt 30,00 euro per persoon.

Inschrijven kan tot 10 augustus door een mail aan onze voorzitter ([email protected]). Betaling van de inschrijvingsprijs gebeurt op rekeningnummer van cd&v Sint-Katelijne-Waver met nummer BE20 9731 2083 5156.

We kijken alvast uit naar dit gezellig samenzijn en hopen jullie talrijk te mogen begroeten.

Voor meer informatie klik hier

cd&v Sint-Katelijne-Waver maakt top drie voor oktober bekend

De gemeenteraadsverkiezingen van oktober naderen. 
De lokale cd&v-afdeling zit niet stil en is volop bezig met haar lijstvorming.

Dat schepen van welzijn en onderwijs Sarah De Keyser de lijst zou trekken, was al even bekend. Nu maakt de lijsttrekster (trouwens de enige vrouwelijke lijsttrekker in de gemeente tot nu toe) samen met schepen en lijstduwer Eric Janssens de top drie bekend van de lokale cd&v-lijst. 

cd&v voert programmapunt verkiezingen uit en komt belofte na.

Nu er een trajectcontrole in de Slameuterstraat is, verdwijnen de asverschuivingen.

In 2015 plaatsten de gemeentebesturen van Sint-Katelijne-Waver en Putte asverschuivingen in de Slameuterstraat om de snelheden te verlagen en de fietsveiligheid te verhogen.
“De asverschuivingen werden zowel door fietsers als automobilisten als gevaarlijk ervaren. Daarom worden ze vervangen door trajectcontrole. Om niet beboet te worden, kan je je best aan de aangegeven 50 km/uur houden, zegt schepen van mobiliteit Eric Janssens (cd&v).