Nele Cleemput en Dieter Mannaert kandidaat bij parlements- verkiezingen

Publicatiedatum

Auteur

Pieter D'hauwer

Deel dit artikel

CD&V-schepenen Nele Cleemput en Dieter Mannaert zullen beiden vanop de 10de plaats kandidaat zijn voor CD&V, respectievelijk bij de Vlaamse en federale verkiezingen van 9 juni 2024.

“We nemen de verantwoordelijkheid die van ons als bestuurspartij verwacht wordt en vaardigen twee van onze beste politici af op de Vlaamse en federale lijsten. Dat Vincent en Nicole hen persoonlijk om hun steun vanuit Dendermonde vroegen, getuigt van de gedrevenheid van dit energieke duo. Hun hart ligt in Dendermonde, maar voor deze ministers willen zij graag extra promotie voeren ”, reageert Dendermonds CD&V-voorzitter Hendrik Verwaeren verheugd.

Nele Cleemput zetelt sinds 2013 in de gemeenteraad en is schepen van personeel, onderwijs, kinderen, platteland en landbouw, ontvangsten en feestelijkheden en markten in de Ros Beiaardstad. Zij nam in het verleden nog niet deel aan bovenlokale verkiezingen.

"Ik neem deel om de lijsten van Vincent Van Peteghem en Nicole De Moor te steunen. Zij zijn bekwame en bescheiden mensen, die niet bang zijn om plannen en ideeën te realiseren. Vincent heeft met de staatsbon veel lef getoond. Nicole De Moor staat voor een kordate en tegelijk menselijke aanpak. Bovendien zijn zij bereikbare politici, die slechts een sms’je verwijderd zijn. "Midden de mensen", daar zijn Vincent en Nicole hét voorbeeld van. En daar hou ik van. Mijn hart blijft gefocust op onze stadsgenoten in Dendermonde, maar op mijn enthousiasme om hun constructieve projecten te ondersteunen, kunnen Vincent en Nicole rekenen", verklaart Nele Cleemput.

Dieter Mannaert zetelt sinds 2013 in de gemeenteraad en is schepen van financiën en begroting, lokale handel, stadspromotie en toerisme, facility, ICT, administratieve vereenvoudiging, erediensten en juridische zaken in de Ros Beiaardstad. Hij nam in 2019 reeds deel aan de Vlaamse verkiezingen, toen vanop plaats 24.

“Vincent en Nicole zijn aanspreekbare politici die weten wat er in Oost-Vlaanderen en onze stad Dendermonde leeft. Daarom heb ik beslist om Vincent te steunen op de federale kieslijst. Want Dendermonde heeft een stem in Brussel nodig. Wees gerust: mijn hart, mijn focus en mijn inzet blijven gericht op Dendermonde. Maar onze band met Brussel mag niet verloren gaan. Daarom wil ik die rol opnemen. Samen met Nele steun ik Vincent en Nicole op 9 juni”, verklaart Dieter Mannaert.

Nieuws uit Dendermonde

Dirk Abbeloos wordt lijstduwer van lokale cd&v-kieslijst

Cd&v Dendermonde maakt volop werk van haar kieslijst in functie van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. De kieslijst zal bestaan uit een evenwichtige verdeling van nieuwe en ervaren kandidaten. Huidig schepen Dirk Abbeloos zal de lijst duwen, dat werd beslist op de jongste partijraad.

Cd&v Dendermonde stelt 4 nieuwe kandidaten voor

Cd&v Dendermonde stelt vier nieuwe kandidaten voor in functie van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. Ondertussen staat de teller op 14 nieuwe gezichten in het team van burgemeester en cd&v-lijsttrekker Leen Dierick.

Grootste investering ooit door onze stad: Woonzorgcentrum De Cocon in Baasrode officieel geopend!

In 2014 kondigde ereschepen en gewezen OCMW-voorzitter Patrick Meulebroek officieel aan dat het verouderde woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Baasrode zou worden vervangen door een nieuwbouw. Vandaag, 10 jaar later, wordt de grootste investering ooit in de geschiedenis van de stad officieel geopend. Het gloednieuwe woonzorgcentrum De Cocon zorgt voor een kwalitatieve, warme en innovatieve zorgervaring en telt 126 bedden!