Herne organiseert opnieuw groepsaankoop stookolie voor inwoners

Publicatiedatum

Auteur

Sonja Van Den Bossche

Deel dit artikel

De energiecrisis heeft ervoor gezorgd dat het Lokaal bestuur Herne sinds 2022 een gezamenlijke groepsaankoop stookolie voor haar inwoners organiseerde.
We zijn inmiddels toe aan de derde editie.

Met deze gezamenlijke groepsaankoop stookolie wordt er actie genomen om door de stijgende prijzen alle inwoners die zich verwarmen met stookolie, de kans te bieden aan een zo voordelig mogelijke prijs te tanken.
Elke inwoner ontvangt binnenkort bijgevoegde flyer in de brievenbus met bijkomende informatie (en een inschrijvingsstrook).
De voorwaarden tot deelname aan de actie zijn beschikbaar op www.herne.be/welzijn/groepsaankoop-stookolie. De inschrijvingen lopen tot 5 oktober 2023, 12.00 uur.
Een inschrijving met handtekening dient bezorgd te worden aan het onthaal van de dienst Welzijn: Edingsesteenweg 8A, 1540 Herne of via mail op [email protected].
Het Lokaal bestuur Herne zal na afsluiting van de inschrijvingen aan de deelnemende stookolieleveranciers hun beste prijs vragen voor het bestelde totaal aantal liter.
De leverancier met de beste prijs krijgt de opdracht. Het Lokaal bestuur Herne beslist om enkel gasolie-diesel (extra) te bestellen, een brandstof van hogere kwaliteit.
Het Lokaal bestuur Herne staat enkel in voor het groeperen van de bestellingen en voor de prijsonderhandeling en is verder geen contracterende partij.
De levering gebeurt tussen 16 oktober 2023 en 27 oktober 2023. De leverancier staat rechtstreeks in contact met de deelnemers voor het vastleggen van een leveringsafspraak.
Voor meer informatie kan u terecht bij de bevoegde schepen [email protected] (0496 75 69 61) of de dienst Welzijn [email protected] (02 397 00 00).

Nieuws

CD&V Herne in de pers: JUNI 2024

FIJNE VAKANTIE!

Nog een aantal fijne herinneringen aan juni 2024:

CD&V Herne in de pers: MEI 2024

Ook al laat de zon nog steeds op zich wachten, de natuur komt stilaan in bloei...

Enkele van de voorbije activiteiten van CD&V Herne:

CD&V Herne in de pers: APRIL 2024

Enkele recente feiten: