Oudejaarsreceptie CD&V De Pinte - Zevergem

Publicatiedatum

Auteur

Bert Seynhaeve

Deel dit artikel

Op zaterdag 31 december vond in sportpark Moerkensheide onze jaarlijkse oudejaarsreceptie plaats. Na enkele digitale edities konden we eindelijk weer fysiek klinken op een geslaagd jaar.
Met speeches van partijvoorzitter Sammy Mahdi, waarnemend burgemeester Lieve Van Lancker en titelvoerend burgemeester Vincent Van Peteghem keken we al even vooruit naar het belangrijke jaar 2023.

Ook werden de resultaten van de afdelingsverkiezingen bekendgemaakt. Bert Seynhaeve werd verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter, Antoine Van Nieuwenhuyze als voorzitter van de senioren en Inge Temmerman als voorzitster van Vrouw en maatschappij binnen onze afdeling CD&V De Pinte-Zevergem.

Bert neemt de taak van afdelingsvoorzitter over van Ann Vandenbussche die de voorbije 4 jaar voorzitster was binnen onze afdeling en sinds vorig jaar schepen is binnen onze gemeente. Bedankt Ann voor het engagement! 

Nieuws uit De Pinte

Huis-aan-huisblad april 2024

Het Vlaams Kampioenschap Tegelwippen

Net zoals vele steden en gemeenten gaat De Pinte de uitdaging aan om zoveel mogelijk verharding te vervangen door groen, het zogenaamde tegelwippen.

Marian De Bie nieuw gemeenteraadslid in De Pinte - Zevergem

Tijdens de gemeenteraad van maandag 6 november 2023 legde Marian De Bie de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor cd&v in De Pinte-Zevergem. Ze vervangt Liselotte Thienpont die binnenkort samen met haar partner naar een andere gemeente verhuist.