Davy Tuytens wordt lijsttrekker CD&V Gavere

Publicatiedatum

Auteur

Michaël Canoot

Deel dit artikel

Davy Tuytens: ”Het bestuur van CD&V verkoos mij unaniem als lijsttrekker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 2024. Ik bedank hen voor het vertrouwen voel me gesterkt om met ervaren en nieuwe mensen naar de kiezer te trekken. Het is mijn ambitie om met CD&V opnieuw mee te besturen en onze gemeente nog mooier, beter en duurzamer te maken. Hoe ik dat wil bereiken zal ik samen met het bestuur van CD&V Gavere het komend jaar nog uitgebreid aan bod brengen.”

“Ik woon al zo goed als m’n hele leven in Groot Gavere. M’n ouders, zus, nonkel/tantes en grootouders wonen in Semmerzake. Mijn 2 kinderen gaan naar school in Semmerzake en naar de scouts in Asper. De jongste wil graag voetballen en zal zich uiteraard inschrijven bij 1 van de 2 lokale voetbalclubs.”

“Politiek interesseert me al vele jaren. Mijn interesse werd gewekt toen ik vakbondsafgevaardigde was voor het ACV in Makro Eke. De samenwerking met verschillende partijen waarin ieder z’n rol vervult om samen een zo goed mogelijke werking te bereiken heeft me altijd al gepassioneerd. Ik ben al een 10-tal jaar lid van het CD&V-bestuur en vanaf januari 2022 ben ik gemeenteraadslid geworden na de verhuis van Steffi Beyaert.”

“Hierbij ook mijn grote dank aan partijgenoot Dirk Martens. Toen ik de beslissing vernam dat hij, na de volgende gemeenteraadsverkiezing, een punt gaat zetten achter zijn politiek carrière, moest ik toch even bekomen. Gedurende 12 jaar is hij onze schepen. Hij doet dit zeer goed en met veel inzet. Ik besef dat het een grote uitdaging wordt. Het zijn immers grote schoenen om te vullen.”

“Maar nu genoeg over de verkiezingen. Er moet nog ruim een jaar bestuurd worden en er ligt nog heel wat werk op de plank. Denk maar aan de nieuwe sporthal, Dwars door Asper, een nieuw scoutslokaal in Asper, vernieuwde fietspaden ... en nog zoveel meer.”

Davy Tuytens
0474 89 36 55

Nieuws

CD&V Gavere trekt met eigen lijst naar de kiezer

Wij hebben kennis genomen van de recente ontwikkelingen, waarbij OpenVld en Vooruit besloten hebben om zich in kartelvorm aan te bieden aan de kiezer in 2024. Het staat iedere partij natuurlijk vrij om haar eigen strategische koers te bepalen...

Schepen Dirk Martens neemt na 24 jaar afscheid van politiek

Gaverse schepen Dirk Martens (CD&V) zal geen kandidaat meer zijn bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Hij kan terugblikken op een lange actieve politieke carrière. “Ik heb me altijd met veel goesting ingezet voor Gavere”.