CD&V Gavere trekt met eigen lijst naar de kiezer

Publicatiedatum

Auteur

Michaël Canoot

Deel dit artikel

Wij hebben kennis genomen van de recente ontwikkelingen, waarbij OpenVld en Vooruit besloten hebben om zich in kartelvorm aan te bieden aan de kiezer in 2024. Het staat iedere partij natuurlijk vrij om haar eigen strategische koers te bepalen...

Wij wensen hen alle succes toe. Het voorbije decennium hebben wij steeds positief kunnen samenwerken met beide partijen. Onder dit partnerschap zijn verschillende belangrijke projecten gerealiseerd, waaronder recentelijk de nieuwe sporthal en de herinrichting van de markt, en daar mogen we trots op zijn.

 Als cd&v Gavere is onze opzet voor de toekomst glashelder: een nieuwe lichting jong talent staat bij ons klaar om het waardevolle werk van de afgelopen jaren voort te zetten. Onze toewijding aan Gavere en al haar inwoners, verspreid over de verschillende deelgemeenten, is in dat opzicht onwrikbaar. We zullen dit in oktober 2024 nastreven met een eigen lijst, en gaan voluit voor een bloeiende toekomst voor onze gemeente, ongeacht evt. politieke verschuivingen. Kortom, we gaan voor een Gavere waar het goed wonen, goed leven en heerlijk ontspannen is. 

Nieuws

Davy Tuytens wordt lijsttrekker CD&V Gavere

Davy Tuytens: ”Het bestuur van CD&V verkoos mij unaniem als lijsttrekker voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 2024. Ik bedank hen voor het vertrouwen voel me gesterkt om met ervaren en nieuwe mensen naar de kiezer te trekken. Het is mijn ambitie om met CD&V opnieuw mee te besturen en onze gemeente nog mooier, beter en duurzamer te maken. Hoe ik dat wil bereiken zal ik samen met het bestuur van CD&V Gavere het komend jaar nog uitgebreid aan bod brengen.”

Schepen Dirk Martens neemt na 24 jaar afscheid van politiek

Gaverse schepen Dirk Martens (CD&V) zal geen kandidaat meer zijn bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Hij kan terugblikken op een lange actieve politieke carrière. “Ik heb me altijd met veel goesting ingezet voor Gavere”.