Cd&v Dendermonde stelt lichting van 4 nieuwe kandidaten voor

Publicatiedatum

Auteur

Pieter D'hauwer

Deel dit artikel

Cd&v Dendermonde stelt nog eens een groep van 4 nieuwe kandidaten voor in functie van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. De teller staat op 18 nieuwe gezichten op een totaal van 35 kandidaten in het team van burgemeester en cd&v-lijsttrekker Leen Dierick.

“Ons huiswerk in functie van de lijstvorming zit er zo goed als op. Met de voorstelling van Nicolas, Eva, Kendy en Olga stellen we opnieuw een groep van nieuwe kandidaten voor. Cd&v Dendermonde is meer dan ooit klaar om met een gedreven, enthousiast, ervaren en vernieuwd team als ploeg naar de kiezer te trekken. En dat met een sterk inhoudelijk lokaal verhaal op maat van onze stad Dendermonde en de deelgemeenten. Laat de gemeenteraadsverkiezingen van oktober maar komen, wij zijn er klaar voor!”, verklaart Dendermonds cd&v-voorzitter Hendrik Verwaeren fier.

“Deze 4 mensen komen uit verschillende deelgemeenten, hebben verschillende leeftijden en hebben een divers profiel maar 1 ding hebben ze gemeenschappelijk: ze zijn zeer kwaliteitsvol en in staat om mee onze stad te besturen. We zetten niet zomaar iedereen op onze lijst, enkel mensen die over deze capaciteit beschikken. Want dat is ook onze ambitie. We willen opnieuw als grootste partij aan het stuur van onze stad zitten, en dan heb je ervaring en kwaliteit nodig. Onze enthousiaste ploeg heeft alles in huis om dit te doen.”, benadrukt lijsttrekker en burgemeester Leen Dierick.

Leer de kandidaten beter kennen

Nicolas Verhelst is 25 jaar en kersvers verloofde van Monica. Hij heeft een passie voor alles wat met geschiedenis te maken heeft, maar dan in het bijzonder voor de geschiedenis van onze stad. Tevens is hij rugbyspeler bij de Dendermondse Rugby Club. Pier Verhelst, gewezen burgemeester van Sint-Gillis, is zijn overgrootvader. Nicolas zijn motto is: “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Eva Willems is 41 jaar, werkzaam als kleuterjuf in het wijkschooltje Tuinwijk van de HEHA-school te Sint-Gillis. Eva is een geboren en getogen inwoner van Schoonaarde, getrouwd met David Van Geert en mama van twee dochters. In haar vrije tijd is ze graag actief in het verenigingsleven van Schoonaarde en is ze een echte voetbalmama voor haar dochter die speelt bij voetbalclub Juventus. Haar motto: “Wacht niet op een goede dag maar maak er zelf één”.

Kendy Moonen wordt gezien als een échte volksmens. Hij is 40 jaar en werkzaam als werftoezichter bij Proximus. Samen met zijn echtgenote Nathalie Van der Veken en 2 zoontjes wonen ze in Oudegem. Kendy zijn roots liggen in de Dendermondse wijk Donckstraat, waar hij tevens bestuurslid is van de VZW Ros Donckstraat. Hij is iemand die zich altijd voor de volle 100 % inzet en klaarstaat om te helpen waar nodig. Dat weten ze ook bij KSK Oudegem waar hij voetbaltrainer is bij de jeugd.

Olga Karamata is een 23-jarige rechtenstudente aan de KU Leuven. Samen met haar familie woont ze in Sint-Gillis. Haar Rwandese roots hebben haar waarden zoals respect, naastenliefde en solidariteit bijgebracht. Waarden waaraan zij veel belang hecht. Olga houdt van mode en styling, tennis, reizen en is er altijd voor te vinden om leuke activiteiten te doen met vrienden. Haar levensmotto: “We cannot become what we want by remaining what or where we are”.

 

Nieuws uit Dendermonde

Dirk Abbeloos wordt lijstduwer van lokale cd&v-kieslijst

Cd&v Dendermonde maakt volop werk van haar kieslijst in functie van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. De kieslijst zal bestaan uit een evenwichtige verdeling van nieuwe en ervaren kandidaten. Huidig schepen Dirk Abbeloos zal de lijst duwen, dat werd beslist op de jongste partijraad.

Cd&v Dendermonde stelt 4 nieuwe kandidaten voor

Cd&v Dendermonde stelt vier nieuwe kandidaten voor in functie van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2024. Ondertussen staat de teller op 14 nieuwe gezichten in het team van burgemeester en cd&v-lijsttrekker Leen Dierick.

Grootste investering ooit door onze stad: Woonzorgcentrum De Cocon in Baasrode officieel geopend!

In 2014 kondigde ereschepen en gewezen OCMW-voorzitter Patrick Meulebroek officieel aan dat het verouderde woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Baasrode zou worden vervangen door een nieuwbouw. Vandaag, 10 jaar later, wordt de grootste investering ooit in de geschiedenis van de stad officieel geopend. Het gloednieuwe woonzorgcentrum De Cocon zorgt voor een kwalitatieve, warme en innovatieve zorgervaring en telt 126 bedden!