cd&v Senioren organiseren 'De Kracht van Senioren'

Publicatiedatum

Auteur

Niels Valkenborgh

Deel dit artikel

cd&v Senioren en Okra Overpelt-Centrum/Fabriek nodigen u uit op een gratis lezing van Ann Peuteman, journaliste bij Knack.

Vanuit haar interesse in het leven en de rechten van ouderen schreef ze het boek Rebels.

Die inzichten deelt ze graag tijdens haar lezing over wat we van ouderen kunnen leren, als we tenminste naar hen luisteren.

Datum: donderdag 21 maart 2024 om 19.00 uur

Locatie:Palethe-Muzezaal- Jeugdlaan 21 3900 Pelt

Vooraf graag een seintje aan [email protected] / 0475 50 32 54

Nieuws

Pelt roept bewoners Boseind op voor tweede workshop van Boseind

Op 20 juni is er een tweede workshop met de Boseindenaren in het project Boseind Natuurlijk!. Met dat project wil de gemeente, samen met de bewoners, Boseind op een duurzame manier wapenen voor de toekomst in een veranderend klimaat. Bewoners en bezoekers van Boseind kunnen nog steeds hun ideeën geven en zich alvast inschrijven voor de workshop. 

Heraangelegd Marktplein opent feestelijk op zaterdag 18 mei

Aanstaande zaterdag 18 mei wordt het  nieuw aangelegde Marktplein in Neerpelt Centrum feestelijk in gebruik genomen. De werken zijn gestart in het voorjaar van 2023. Het is een plein geworden waar het fijn toeven is voor jong en oud, dat klaar is voor de klimaatverandering, veel ruimte geeft aan groen en zwakke weggebruikers, en ook nog ruimte laat voor de auto. Samen met het Marktplein werden ook de omliggende straten en de Broesveldstraat werden volledig vernieuwd.

1000 km middagstad Pelt verwacht duizenden bezoekers in dorpscentrum

11 mei is Pelt middagstad voor het grote vierdaagse fietsevenement t.v.v. Kom op tegen Kanker. Met het voorspelde goede weer verwacht de gemeente dat duizenden bezoekers zullen afreizen naar het evenementendorp middenin Overpelt-Centrum.