Katrin Kempenaers

Schepen

Bevoegdheden: Voorzitter Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, lokaal sociaal beleid, sociale economie, cultuur, erfgoed, bibliotheek.

Actief in de parochie en leefgemeenschap van Braken: de plaatselijke parochiale werkgroep en verantwoordelijk voor de huwelijken in de kapel, penningmeester van de sportvereniging SV ’t Kantoor, helpende hand bij vele festiviteiten.

Sinds mijn huwelijk, 25 jaar geleden, woon en leef ik (héél graag!) in Wuustwezel. Mijn sociaal engagement wil ik nu vertalen in een politiek engagement voor onze gemeente. Voor Braken zie ik nog mogelijkheden en kansen om te groeien. Daarnaast wil ik ijveren voor een betere mobiliteit binnen ons dorp maar ook naar onze buurgemeenten.

Als voormalig lid van het oudercomité van VBS ’t Kantoor ben ik me bewust van de uitdagingen voor het onderwijs en wil ik mee bekijken op welke manier de gemeente hier ondersteuning kan bieden. Het verenigingsleven verbindt mensen als geen ander. Ook zij verdienen de steun van het gemeentebestuur. Zo wil ik meewerken aan een warme gemeenschap voor iedereen.