Dieter Wouters

Burgemeester

Bevoegdheden: veiligheid, ruimtelijke ordening, woonbeleid, burgerzaken, financiën, personeel, algemeen beleid.

Droomt van nog warmer Wuustwezel en snellere marathons.

Onze slogan zegt het: Voluit voor Wuustwezel. Je zou misschien denken dat na acht jaar burgemeester zijn de goesting al wat over is maar niets is minder waar. Een gemeente is nooit af, de uitdagingen liggen er en daar willen wij als echte beleidspartij de verantwoordelijkheid nemen.

De afgelopen acht jaren waren waanzinnig boeiend, vele zaken zijn gerealiseerd en daar zijn we super trots op. De vele kilometers nieuwe fietspaden, de aangekochte bossen, de nieuwe speelpleintjes en verenigingslokalen, een school in aanbouw, nieuwe sporthal en atletiekpiste … De lijst is lang maar die van de uitdagingen ook.

Daarom doen we elke dag verder op de manier die je gewoon bent: SAMEN met jullie en alle inwoners van Wuustwezel. Lees ons programma, bekijk ‘onze mensen’ en ik ben er van overtuigd dat je je dan thuis zal voelen bij ons. Elke dag werken we om dat VERTROUWEN niet te beschamen en Wuustwezel te doen schitteren als de groene parel die ze is. Je mag rekenen op ons volledig engagement en enorm veel goesting om er verder tegenaan te gaan!